Ti vesztek könyvet, vagy kölcsönöztök? Melyik lehetőség szimpatikusabb?
Szintén könyvtáros vagyok - mint a valahányadik válaszadó - egyértelmű, hogy kölcsönzök (jobban kézre esik). Néha-néha viszont én is csalok, és megkeresem pdf-ben a neten azt, amire tényleg túl sokat kellene várnom.
Legutóbb pl. a Hunyadi sorozat I. kötete volt ilyen (amúgy is könnyebb a tabletem, mint az a böhöm kötet); örülök, hogy nem adtam érte 2500 Ft-ot.
Na de, pont a könyvárak miatt írok. Mit jelent számodra a borsos könyvtári tagság?
Mert pl. a 6400 Ft-os éves díj a központi Szabó Ervinbe tényleg kicsit magas, de ha azt veszem, hogy Dan Brown legújabb regénye a Librin éppen most kedvezményes áron 3192 (kedvezmény nélkül 3990), akkor az éves tagság 2 könyv ára!
A többi tagkönyvtárba a legdrágább kategória is 4500 Ft/év (~ 1 és 1/8 Dan Brown könyv, azaz az első 72 oldal még egyszer a könyv mellé :P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!