Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen az USA-ban élni?...

Milyen az USA-ban élni? Kalifornia?

Figyelt kérdés
Hozzámentem a páromhoz, aki bostoni, de New Yorkban él. A közös életünket Kaliforniában tervezzük. Valakinek van tapasztalata, hogy mi és mennyiben más, mint itthon. Köszi szépen

2018. jan. 6. 17:36
 1/9 anonim ***** válasza:
2018. jan. 6. 18:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Kalifornia most tudtommal elég laza hely lett. :D
2018. jan. 6. 18:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Büdösmákos 😅 Bárcsak én vehetnék feleségül egy amcsi pénzes csajt. Egyből húznék Kaliforniába. Leginkább ott élnék valami kissebb városban, ha megtehetném.
2018. jan. 6. 18:42
 4/9 anonim ***** válasza:

ma 18:42

Én is így gondolom, ez a kijutás legjobb módja. Például egy ilyen házban eléggé pénzes csaj lakhat:

https://www.youtube.com/watch?v=tOjJ2BhKCnw

2018. jan. 6. 18:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Az idén voltam San Diegoban egy rövid időre. Nekem nagyon tetszett a város, az emberek életstílusa. Egy ott élő ismerős aki már több államban lakott azt mondja, hogy eddig Californiában érzi a legjobban magát.
2018. jan. 6. 19:04
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát rajta gyerekek! Mi első körben interpalson ismerkedtünk meg, majd ideutazott miattam és maradt. 😁 Nem gyakori dolog. 😊 De nem is lehetetlen. Pedig csak angolt tanulni mentem fel... 😊😊
2018. jan. 6. 21:18
 7/9 A kérdező kommentje:
Szóval nagyot fordult velem a világ másfél év alatt. Nem számítottam rá. Igazából már gondolatban temettem magam 32 évesen, hogy nem találtam senkit. Aztán tényleg ez úgy a semmiből jött, hogy de jó lenne angolt tanulni a neten és kaptam egy amerikai fiút. 😊 De azt sem hittem el, hogy ide fog utazni. Amikor itt volt már, akkor meg azt nem, hogy ebből valami komoly lehet és tessék. Bár kétségtelen tény, hogy amíg nem volt itt meg amikor időnként hazament és szabihiány miatt nem tudtam Vele menni, szörnyű rossz volt. De túléltük skypeon a 7000 km távolságot. ☺️ De voltak nehézségek azért az biztos. Kicsit tartok tőle mi lesz kint, egy 6 hónapos angoltanfolyammal indul kint majd minden, aztán remélem villamosmérnökként találok valamit a szakmámban. És remélem barátokat is, mert sajnos senkim nincs ott, csak Ő lesz és ettől tartok leginkább. Hogy mi lesz, ha valamin összezörrenünk vagy valami. Nem tudok majd kihez fordulni 🙄
2018. jan. 6. 21:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Kalifornia nagyon draga hely es tulnepesedett. En magamtol nem koltoznek oda. En D.C. kornyeken elnek szivesen de NC-ben is jol erzem magam.
2018. jan. 7. 19:45
 9/9 anonim ***** válasza:

"És remélem barátokat is, mert sajnos senkim nincs ott, csak Ő lesz és ettől tartok leginkább."

Van egy csomo magyar Los Angelesben, gondolom valahoval ide fogtok koltozni.

Ha igen, akkor kezdesnek keresd fel a Magyar Hazat. Igaz, hogy foleg idosebb korosztaly jar oda (nem tudom hany eves vagy) de ott ismerkedhetsz magyarokkal es rajtuk keresztul tovabbi magyarokkal. Ha arra vagysz. Amugy rengeteg mindent lehet csinalni es az emberek nagyon kozvetlenek, tutti, hogy mar az angol tanfolyamon osszehaverkodsz valakivel.

"mi és mennyiben más, mint itthon." eg es fold

A legszembetunobb az az emberek kozvetlensege. Siman leszolithatsz barkit barhol akarmilyen egyszeru uruggyel es az esetek 90%aban baratsagosan fognak veled szoba elegyedni. En amikor haza latogatok es probalok humorizalni az Auchan penztarossal, vagy idegenekkel a Tesco penztarnal a sorban allas kozben, mindig ugy neznek ram, mint a veres kesre. Probaltam metron is mosolyogni idegenekre es megoltek a tekintetukkel :( Itt ilyen nincs.

A masik pedig a jo ido!!!

2018. jan. 25. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!