Milyen az USA-ban élni? Kalifornia?
ma 18:42
Én is így gondolom, ez a kijutás legjobb módja. Például egy ilyen házban eléggé pénzes csaj lakhat:
"És remélem barátokat is, mert sajnos senkim nincs ott, csak Ő lesz és ettől tartok leginkább."
Van egy csomo magyar Los Angelesben, gondolom valahoval ide fogtok koltozni.
Ha igen, akkor kezdesnek keresd fel a Magyar Hazat. Igaz, hogy foleg idosebb korosztaly jar oda (nem tudom hany eves vagy) de ott ismerkedhetsz magyarokkal es rajtuk keresztul tovabbi magyarokkal. Ha arra vagysz. Amugy rengeteg mindent lehet csinalni es az emberek nagyon kozvetlenek, tutti, hogy mar az angol tanfolyamon osszehaverkodsz valakivel.
"mi és mennyiben más, mint itthon." eg es fold
A legszembetunobb az az emberek kozvetlensege. Siman leszolithatsz barkit barhol akarmilyen egyszeru uruggyel es az esetek 90%aban baratsagosan fognak veled szoba elegyedni. En amikor haza latogatok es probalok humorizalni az Auchan penztarossal, vagy idegenekkel a Tesco penztarnal a sorban allas kozben, mindig ugy neznek ram, mint a veres kesre. Probaltam metron is mosolyogni idegenekre es megoltek a tekintetukkel :( Itt ilyen nincs.
A masik pedig a jo ido!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!