A dark webre, hogy tudok felmenni?
Figyelt kérdés
Valami link vagy ilyesmi? Megkoszonnem! ^^2018. jan. 5. 20:42
1/8 anonim válasza:
TOR böngészővel, illegális dolgokat persze kerülni kell.
2/8 anonim válasza:
Felesleges. Még a kategóriát se sikerült eltalánod, a dark weben se találnál semmi érdekeset.
3/8 anonim válasza:
Nem ajánlott és sanszos, hogy okkal nem elérhető csak úgy.
4/8 anonim válasza:
Neked nem ajánlott, ha a GYK az első számú forrásod. Én is benyeltem már jó pár bányász/egyéb vírust, pedig minden tőlem telhetőt megtettem a védelem érdekében, ráadásul nem is ástam magam hű de mélyre... természetesen még most is böngészgetem, mert nagyon érdekes dolgok vannak rajta, de te inkább hagyd az egészet.
Persze ha nem akarsz hallgatni rám, akkor annyi a dolgod, hogy letöltöd a Tor böngészőt és uccu neki, de ennyivel kétlem, hogy a "vízszint" alá jutnál.
5/8 anonim válasza:
4-es vagyok, még valami: Addig amíg nem töltesz le onnan semmit, a magyar törvények szerint egy tartalmának böngészése sem illegális, persze ez nem gátolja meg a kicsit keményebb vírusokat attól, hogy azok rakják tele illegális cuccokkal a géped, aztán apud (mert gondolom fiatalkorú vagy) ülje le a büntidet.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! ;) már meg van ^^
2018. jan. 7. 01:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!