Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez így elég tahó lenne?

Ez így elég tahó lenne?

Figyelt kérdés
Ha vennék egy új kallait-zöld E osztályos Mercedes Benz-t, átfóliáztatnám neon zöldre, és egyedi rendszámmal járnék ami a vezetéknevem lenne ékezetes karakterek nélkül és egy -1 es. Így elég tahónak néznének az utcán?(az a cél)
2017. dec. 22. 14:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mi a neved? Géczi? :-)
2017. dec. 22. 14:30
 2/11 A kérdező kommentje:
Félre érted. Az ékezetes betű nincs benne, nem pedig helyettesítve van az ékezet nélküli másával.
2017. dec. 22. 14:37
 3/11 anonim ***** válasza:
A tahóság már meg van, most már csak a mercire kell gyűjteni a pénzt!
2017. dec. 22. 14:37
 4/11 A kérdező kommentje:
Pont ahogy mondod. Köszönöm a megerősítést. :)
2017. dec. 22. 14:42
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal olcsóbban is tudsz tahó lenni, nem kell azért Mercit venni, meg a fóliázással bajmolódni. Tanulj a celebektől! Parkolj mozgássérültek helyére, lökd félre az idős nénit a boltban, vagy hangosan kiabálj oda minden csinos nőnek az utcán.
2017. dec. 22. 14:52
 6/11 anonim ***** válasza:
jót röhögtem a válaszokon. Miért akarsz tahó lenni? Milyen életcél ez, hova vezet és miért jó?
2017. dec. 22. 14:56
 7/11 A kérdező kommentje:

@14:52

Ilyen nem szeretnék lenni. Soha nem éreztem belső késztetést hogy más embereket bántsak vagy a kárukra tegyek szóval cselekedettel vagy akármivel ha ők nem tettek ilyet velem. A nőkhöz odakiabálásról is két részeges proli jut eszembe akiket legutóbb láttam hogy egy csinos hölgy után füttyögtek. Na őket szívesen kirúgtam volna a villamos elé. Én olyan jó fej szerethető tahó lennék. A trolleyszatyros nénikéket is elengedném a zebránál.

2017. dec. 22. 15:19
 8/11 anonim ***** válasza:
hát alaposan félreértettük a kérdést, egy nemes lélek vagy! - én azokat tartom 'jófejnek'.
2017. dec. 22. 15:24
 9/11 anonim ***** válasza:

Miért lennél ettől tahó? Én nem tartanálak annak. Miért akarsz az lenni?

35N

2017. dec. 22. 17:54
 10/11 A kérdező kommentje:
Mert az lenne az első benyomása az embereknek hogy "milyen autóban van, nézd már a tahót" Meg egyébként is nem hiszek a társadalmi tabukban. Szeretem az ízléstelen otromba poénokat stb...
2017. dec. 22. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!