Meg lehet tanulni gitározni a Youtube videókból?
4@: vannak technikák, ujjrendek stb, amit lehet máshogy is csinálni, sőt vannak olyan helyzetek is hogy kényelmetlenebbnek tűnik elsőre bizonyos technika vagy ujjrend, ám hosszú távon jobb, gyorsabb, lazább ám mégis pontosabb lesz a játékod.
Az a baj a youtube-al, hogy rengeteg gitáros oktató videó van fent, van sok ami jó, hasznos, szinte profi. De ott a másik oldal is, rengeteg kókler, önjelölt tanár van, akik rengeteg marhaságot tudnak magyarázni, mutatni. Én azt mondom a legjobb módszer egy jó tanár akihez legalább havi 2-3 alkalommal eljársz, egy-két oktatókönyv, és ezek mellett mehetnek a youtube oktató vidik. Pl: Marty Schwarz guitarjamz, Justinguitar stb.
Én a Muszti-Dobay féle Gitáriskolából tanultam meg egyedül. Zenetanár nem látott, még szolfézsra sem jártam soha.
De ha klasszikus gitárra gondolsz, azt nem vállalnám be tanár nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!