Tudom hogy ez egy végleges folyamat , de én csak annyira szeretnék elöször megtanulni gitározni hogy tudjam az alapokat és hogy el tudjam dönteni hogy érdekel-e ! Nagyon tetszik és érdekel is , jó lenne ha eltudnék játszani egy két számot stb.!Hátha vinném vele valamire ;) A válaszokat elôre is köszönöm
Már néhány akkorddal is rengeteg dalt el tudsz játszani. Azt a néhány akkordot 1-2 hónap alatt megtanulod.
2017. aug. 7. 23:31
2/7 anonim válasza:
Hello,bocsi,én is kíváncsi vagyok, és a két hónap mennyire intenzív gyakorlással? Napi hány órát pl? Vagy heti hány alkalommal mennyi időt egyszerre, hány perces szünetekkel közben?
2017. aug. 7. 23:39
3/7 anonim válasza:
Napi 20-30 perc szerintem elég. Persze nem vagyunk egyformák. Valakinek gyorsabban megy, másoknak lassabban.
2017. aug. 7. 23:46
4/7 anonim válasza:
Különböző stílusok vannak. Először is milyen gitárra gondoltál.
Másodszor van a fingerstyl amikor hallás alapján jatszol. És van ugye az akkordozás. Nem elég tudni néhány akkordot. Oké,hogy 3-4 akkorddal sok dal eljátszható. De meg kell tanulni az akkordokat váltani. Plusz hozzá jön a pengetés,hogy fel vagy le kell pengetni. Plussz vannak különféle pengetési módszerek. Nagyon sok türelmet igényel. Magadtól nehezebb megtanulni.
2017. aug. 8. 02:22
5/7 Mojjo válasza:
@4: ugye még nagyon új vagy a gitározás világában? :)
A fingerstyle nem azt jelenti, hogy hallás után játszunk, hanem azt, hogy az ujjainkkal pengetünk, pengető nélkül.
A fel vagy épp le pengetés is kissé furán néz ki a hozzászólásodban. Persze, értem én, hogy strumming pattern-ekről lenne szó, de azért aki gitározik egy ideje, az érzi, hogy nem igazán tudod, miről beszélsz tulajdonképpen.
2017. aug. 8. 03:08
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat ! Egyébként nem elektronikus gitáron szeretnék játszani hanem a hagyományoson 😂😄
2017. aug. 8. 09:56
7/7 Waff válasza:
Én a napi egy, de ha van rá lehetőséged akkor kettő órát javaslok gyakorlásnak. És ezt MINDEN nap :) 1-2 hónap elteltével így tudni fogod, hogy valóban érdekel-e a dolog. Ha van rá lehetőséged, akkor menj el tanárhoz is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!