Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan adjak fel 2 könyvet a...

Hogyan adjak fel 2 könyvet a postán?

Figyelt kérdés
Nem igazán tudom mi a menete, nekem kell-e becsomagolnom, vagy elég ha odaviszem és ott becsomagolják, meg kb mennyi postaköltségre számítsak (2 kg alatt vannak)? Pestről budára kellene feladnom, nem olyan messze. Meg ezekkel se vagyok tisztában hogy ajánlott küldemény(?ha így hívják) vagy sima csomag, vagy mi? :/
2010. jún. 1. 11:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Pontosan hány kg csomagolva? mibe van csomagolva? értékük? a csomag mérete?
2010. jún. 1. 11:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Természetesen neked kell becsomagolni, megcímezni, a postai díjszabást pedig a Magyar Posta honlapján találod:

[link]

2010. jún. 1. 11:52
 3/5 anonim ***** válasza:
2 kg alatt levélként lehet feladni. A csomagolása a te feladatod. Ha befér egy nagyobb borítékba, akkor jó, ha nem, csomagolópapír, és rendesen, mint egy borítékot megcímezni, feladót írni. Ha ajánlottan küldöd (könyvet érdemes), ki kell töltened az ajánlott levélhez való nyomtatványt, a postán van. Az árat nem lehet így megmondani, mert grammra mérik, azután van a díjszabás. Kb.300-400 Ft körül lehet, de valóban a súlya határozza meg. Lehet, egyszerűbb lenne személyesen átadni.
2010. jún. 1. 11:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Biztonságosabb, gyorsabb és olcsóbb ha elviszed magad. :)
2010. jún. 1. 12:12
 5/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, elvinném én magam de ilyen időben semmi kedvem bkv-zni, meg ahhoz messze is van stbstb, a posta meg itt van egy percre.

Akkor már csak azt kell kitalálnom honnan kerítek csomagolópapírt de ezt már megoldom:)

2010. jún. 1. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!