Egy 190cm 90 kg emberrel nem szívesen kötözködnek?
Az NBA-s kosarasoknak szerintetek nem esztétikus a külsejük? :))
Magasak, erősek, izmosak, atlétikusak...fogalmad nincs mit ki lehet hozni egy magas testből...míg el alacsonyból minél több izmot pakolsz rá annál tömzsibb, köpcösebb lesz.
Például ott van Schwarzenegger, igazi áramvonalas test, karcsú derék, széles váll és igen ő magas ember volt.
Az alacsonyaknál általában nincs meg a karcsúság, széles váll, minden egyformán széles és annyi.
De nem én akartam ezekbe belemenni. Ki lett provokálva
Nekem alapból nem tetszenek a természetellenes aránytalanul nagy passzív edzés okozta izmok. De ízlések is pofonok.
Nekem a normál méretű, szálkás, kidolgozott, aerob edzéssel kiedzett izmok tetszetősebbek.
természetellenes aránytalanul nagy passzív edzés okozta izmok
Le is zarhatjuk a vitat.
Ja és hány kiló kell a 190 cm-hez, hogy ne legyen pálcika? Gondolom úgy véled, hogy 150 kg a koxos kis agyaddal.
Na jó koxolást, itt értelmes embereket ezelőtt sem találtam, és most sem jött össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!