Milyen az Angliai társadalom?
Sziasztok!
Jelenleg csak 16 èves vagyok, de jelenleg is tervezgetem a jovomet. Az eddig tapasztalt magyar normák, bántások, itelkezesek tapasztalata miatt elhatároztam, hogy felnott koromban biztosan nem maradok Magyarországon. A ketto celorszag ahova mennék majd az Kanada vagy Anglia. Természetesen a fo cèlom Kanada lenne, de a Kanadai társadalomrol nagyon sok forumot es oldalt megnéztem, tapasztalatokat hallgattam, szóval arrol eleg információval rendelkezem. Viszont, a másik oldalra is kiváncsi lennék. Amik érdekelnek: milyenek az angol emberek? Ott is létezik ez a kokemeny rasszizmus, homofóbia? Vagy anglia fejlettebb ezen a téren?
anglia rosszabb mint kanada minden szempontból, nagyon erős a kasztrendszer, a gazdagok és a szegények között, főleg london, nem laknék ott csóróként, valami szar környéken, mint a kings cross, tottenham, meg ezek
de anglia nagy, vidéken full nyugis helyek is vannak, ha meleg vagy és ezért kérdezed az kb olyan mint itt
eleg koran elkezdted tervezgetni a jovodet
feleslegesen
nem tudhatod mit hoz a holnap
amugy anglia a legrosszabbhely ilyen szempontbol
ott van igazan eros rasszizmus es homofobia
ennek oka az iszonatosan sok bevandorlo // lengyel, magyar, szlovak, belga, spanyol, olasz, gorog, torok, arab stb. //
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!