Szerintetek a "n*gger" szó az rasszista?
Csak mert szerintem nem. Alapból a rasszizmus jelentése az,hogy külső tulajdonságok vagy vallás alapján hierachiába rendezni az embereket.
Dr mindenkinek megvan a saját véleménye és nem szabad őt ezért lehúrrogni.
Csak azért tettem fel ezt a kérdést mert nagyon zavar az,hogy valaki nem szabad kimondani vagy rasszista vagy valamint Twitch-en is ban jár érte.
* nélkül nem engedte ki íratni.
Ha azt mondjátok hogy azért rasszista mert "elkülöníti őket", akkor 1. A negrid is "elkülöníti őket." 2. Ez nem foglalja teljesen magába a rasszizmus szó jelentését.
Csillagom, csillagom, szépen ragyogjatok, a szegény kérdezőnek, utat mutassatok.
Szerinted én most a kommunizmust éltettem? Nem a szó rasszista, hanem az ember, aki használja, s még akkor sem, ha nem bántóan teszi.
Rasszista lehetsz úgy is, hogy elegánsan fogalmazol, finoman, választékosan.
Csak az értelme gonosz.
Az.
Ha fehér vagy, akkor nem te döntöd el, mi a rasszista.
Komolyan mondom, nemtudom hány úton utána tudsz nézni annak, hogy mit jelent ez a szó és miért rasszista, és miért nem vagy jogosult arra, hogy kimondd, mégis hisztériázol, hogy nem mondhatod ki/nem írhatod le, de állítom neked, de ha valami fekete lefehérs-ggű majonézez csakmert, akkor itt hisztériáznál, hogy gyűlölet alanya lettél :DDD
Nem mondhatod, és kész. Nem olyan nagy dolog nem kimondani egy szót g-cc :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!