Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem hal meg sok negatív...

Miért nem hal meg sok negatív szereplő a trónok harcában?

Figyelt kérdés
Most kezdtem el nézni a sorozatot és még csak a 2. Évadnál járok de beleolvasgattam mi lesz egyik-másik szereplővel és szinte csak a pozitív figurák halnak meg. A negatívok mint pl. Jaime vagy A hegy és Theon Greyjoy még a 8. évadban is élnek... hogy lehet ez?

2017. nov. 8. 22:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
*hogy ne így haljanak meg
2017. nov. 9. 17:02
 12/18 anonim ***** válasza:

Egyébként a hegy tudja, hogy rosszat tesz, de azt több okból teszi:

1. túlélésért

2. jót akar vele

3. elkeseredettségből

2017. nov. 9. 17:04
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Az nem a Hegy...
2017. nov. 9. 17:05
 14/18 anonim ***** válasza:
Basszus, tényleg. :D Megkavart hogy magyarul írta a neveket és én rossz szereplőre asszociáltam.
2017. nov. 9. 18:41
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen te keverted a Vérebbel(Hound).Ő tényleg nem teljesen gonosz.Így nincs semmi probléma azzal amit leírtam.
2017. nov. 10. 11:07
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nincsen sok egyértelműen negatív karakter. Jaimenek is van jó oldala és meglehet érteni, hogy mit miért tett. Ugyanígy Theon.
2017. nov. 10. 20:57
 17/18 anonim ***** válasza:
74%

Nézőpont kérdése, hogy kinek mi a "negatív".

Jaime pl neked miért negatív? Mert kilökött egy gyereket a toronyból? Ha nem löki ki akkor az ő gyerekei halnak meg +ő és a szerelme is. Fél millió embert mentett meg amikor az őrült király utasította a piromantát, hogy gyújtsa fel az egész várost. Nekem inkább hős a karakter

2017. nov. 13. 02:38
 18/18 anonim ***** válasza:
56%

A Trónok harca kicsit jobban próbál hasonlítani a valóságra más sorozatoknál. A VALÓSÁGBAN MINDIG A JÓK GYŐZNEK? Na ezért. (Tudom, ez most nagyon egyszerű magyarázat volt, de aki érti az érti.)

Az is elég nyomorult lehet (még), aki csak jó és csak rossz figurákat lát. Jaime vagy Theon hol negatívak? Annyira nem negatívak, amennyire nem pozitívak. Képzeld el hogy a valóságban is szinte senki nem jó, de senki nem rossz. Te jó vagy rossz ember vagy? Valószínűleg egyik sem, mint ahogy az emberek 95%-a sem.

A sorozat kicsit a valóságra is próbál ebben tanítani, hogy ne egy undorító tündérmesében éld az életedet, ahol azt hiszed hogy a való világban is mindig a jók győznek, vagy hogy a valóságban is csak jó és rossz emberek vannak. Állj már le.

2017. nov. 13. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!