Minek kell 8. évvégén az osztály főnöknek arany gyűrűt venni, mikor kap fizetést?
..de most komolyan..
megfizetik őt azért, hogy dolgozik/tanít..
minek kell még neki aranyat venni? mikor itthon meg... enni allig van?!
befogom vinni a pént nem arrol van szó..
de nem lenne elég egy szál virágot.. ???
mi gyereknapra 1 darab csokit nem kapunk senkitől..
mi erről a véleményetek?
A szülők azért adnak minél drágább ajándékot a tanároknak, hogy jobb osztályzatokat adjon. Amikor általános suliba jártam, bevett szokás volt ékszert, drága cuccokat adni a tanárnak, az én szüleim persze virágnál többet nem adtak, így lett a 50/60 pontos dolgozatom 3-as, a másiknak pedig a 30/60 pontos dolgozata ötös.
Engem nem érdekel, lényeg a fair play!
18/L
ez csak a s***ny*ló szülők hülyesége.
nálunk is ahsonló volt...
meg kell mondani h sz*rsz rájuk, neked nem tett semmi jot, megkapja ö a fizetését azért amit csinál, és márpedig nem fgood befizetni ;)
Te most a gyerek vagy? Akkor hagyd a döntést és az intézkedést a szüleidre! A szülői értekezleten beszélnek erről. (Persze miután az ofő kiment.) Ki döntötte ezt így el, hol voltak a te szüleid a döntéshozatalkor? Egyáltalán nem szokás és nem is kell aranygyűrűt venni az of-nek. A szüleid hívják fel a szülőtársakat, beszéljék meg. Biztos vagyok benne, hogy más se akar fizetni.
De egyébként az ajándéknak nincs köze a fizetéshez, nem munkabérként adják, hanem köszönetképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!