Hogyan élnéd az életed, ha vámpír lennél?
Azt kell mondjam több emberöltő után elveszik a varázsa. Meglepő módon az emberek nem változnak, s ez elég unalmassá válik egy idő után. Ennek ellenére mindig van mire rácsodálkozni, például a technológia fejlődést örülök, hogy ennyi idő alatt végig követni tudtam. Vicces, hogy akkortájt Tesla és Edison is kísérleteztek elektromos autókkal és ezt most újra viszontlátom ennyi idő múltán. A történelem ismétli önmagát. Első kézből mondom.
Na meg persze az egyik rossz szokásom már nem jár kellemetlenséggel. Ez a körömrágás. Normál hosszra „gyógyul“ pár órán belül.
Egyébiránt szoktam dolgozni is, otthonról. Kreatív munkát. Afféle hobbi. Napközben alvás, de a hajlani órák távolról sem olyan veszélyesek azért. Van hogy reggel 8 órakor még fent vagyok. Napnyugtát is lehet nézni, arról azért módfelett nehéz lett volna lemondani. Jól passzol az ébredéshez amúgy.
Nem ölök embert. Nem áll jogomban. Mintha egy vadállat, egy ragadozó erkölcsi érzéket és emberi tudatot kapna. Vajon az oroszlán ölne tovább?
A táplálkozás megoldható ezerféle egyéb módon, főleg mióta könnyű hozzájutni levett vérplazmához. Persze vadászni szoktam, bűnözőkre, galád alakokra. De az életüket nem veszem el.
Szeretem a művészetet, az szexualitást és mint említettem a technológia dolgokat. Na meg az éjszakai mozi vetítéseket, hehe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!