Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Anne Rice: Vámpírkrónikák...

Anne Rice: Vámpírkrónikák Lestat Herceg című új könyve: A Vámpír tudományos meghatározása --> Mit írnak róla?

Figyelt kérdés
Olvastam egy oldalon, hogy az írónő új könyvében tudományos szemszögből is megközelítik a vámpírokat. Arra lennék kíváncsi, hogy mit írnak benne? Mik a vámpírok és mitől is vámpírok ők? A könyvet még nem tudtam megvenni, de tervben van, viszont a válasz fontos lenne nekem, így azért kérdezek itt olyanokat, akik már olvashatták a könyvet.

2017. máj. 15. 22:46
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

A kárhozottak királynőjében már kiderült, hogy amikor Amel a szellem egyesült Akasa testével, akkor ebből a szimbiózisból lett Akasa vámpír. Tehát az ő testében volt 100%-os koncentrációban Amel, de a további vámpírok teremtésével ez hígult, de mindegyikük hordozza Amelt ugyanúgy. Tehát őket összeköti ez a közös vér.

A többi poént nem lövöm le, ha el akarod olvasni a könyvet.

2017. máj. 18. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!