Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Pontosan kik/mik is azok a...

Pontosan kik/mik is azok a Furry-k? (többi fontos dolog lent)?

Figyelt kérdés
Azt vágom hogy emberi tulajdonásggal felruházott állatok, de pontosabban minek is a fandomja? Mert pl a Beony-k az mlp-nek, de a Furry-k minek? Vagy csak úgy egy random dologból jöt létre mint egy meme? Tetszenek a Furry-s fanartok, és kicsit jobban is megszeretném ismerni ezt a közösséget, csak még pár dolog nem tiszta.

2017. okt. 28. 23:11
1 2
 11/14 HyperPosSum ***** válasza:

#9, a legtöbb hozzászólásomban leírtam, hogy kívülálló vagyok, és ebből adódóan nem mindig 'hiteles' amit leírok. Nem ismerem személyesen a magyar közösséget, csak annyira, amennyire a nyílt fórumok megengedik. Ezek tisztán azt mutatják, hogy állandóan drámáztok/nak, ölitek egymást. Főleg Fhu-n. Sajnálom ha valótlanságot állítottam, de én azt a következtetést vontam le a magyar közösségről, hogy a többség (hangsúlyozom, nem mindenki) állandóan rombolja a fórumokat. Ha kintről, regisztráció nélkül ezt látom az Fhu-n, nem akarok belegondolni, hogy mi lehet "odabent". Ezért nem ajánlottam azoknak a fiatal furoknak az Fhu-t. Bocs.

De látod? Te kezdtél el megint perverzkedni, pedig senki sem kérdezte, hogy milyen szexuális a fandom.

Amúgy köszi a telegrammos linket, lehet, hogy szétnézek majd ott (is). Nem leszek aktív tagja a csapatnak, én csak ilyen megfigyelő típus vagyok. Persze csak ha nem gond.

#10, úgy gondolom, a nátrium-glutamátot nem sokan ismerik itt, legfeljebb mint rejtélyes összetevőt egy kaja csomagolásáról.

A characteristics szó (csekély angoltudásom szerint) jellemzőket jelent. Márpedig ebbe beletartoznak a "belső", szellemi tulajdonságok is. Az emberi jellemzőkkel/tulajdonságokkal rendelkező állatok iránt rajongó személyeket mondjuk furoknak (nagyvonalúan), ahogy azt te is írtad. Csak külső tulajdonságok léteznek? Akkor max így hangozna a "fogalom": An enthusiast for animal characters with humanoid appearance. Ekkor a ferál tényleg nem tartozna a furry-k közé. A taurokkal mi a helyzet?

Straight... Már csak azt nem mondod, hogy a förrik után érdeklődni/förrinek lenni csak gay-ként lehet... Értem én, hogy a többség az, de ez nem feltétlen jelenti, hogy mindenki meleg. Vagy ez megint ilyen magyar felfogás? Szegény srác újoncként biztos nem tudta még, hogy mi az elfogadott a közösségben.

Én is kérdezek egy témába vágót, ha már itt vagytok: Miért van több female-el tagelt kép, mint male-el?

2017. dec. 3. 23:39
 12/14 HyperPosSum ***** válasza:
Elnézést, ez a 10-esnek szólt: "De látod? Te kezdtél el megint perverzkedni, pedig senki sem kérdezte, hogy milyen szexuális a fandom."
2017. dec. 4. 19:02
 13/14 HyperPosSum ***** válasza:
100%
Inkább senkinek, tegnap kevertelek benneteket, ma meg nem olvastam vissza...
2017. dec. 4. 19:04
 14/14 anonim ***** válasza:
Számomra pl nagyon nyomasztóan néz ki mind a kettő...
2022. febr. 22. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!