Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek hol találok...

Szerintetek hol találok bevándorlókat? Szeretnék fotózni egy sorozatot a Magyarországra bevándorló emberekről. Csak kipróbálnám magamat amolyan sajtófotósként.

Figyelt kérdés

2017. okt. 26. 13:38
 1/9 Alain Delon ***** válasza:
63%

Hát nem tudod? Hát mindenhol ott vannak! Nem nézed, hallgatod a kormánymédiát?

Bocs, csak vicceltem. Én sem tudom.

2017. okt. 26. 14:00
 2/9 Mansour ***** válasza:

"Hát mindenhol ott vannak! Nem nézed, hallgatod a kormánymédiát?"

A kormánypropagandának pont az a lényege, hogy nincsenek itt, és amíg ők vannak kormányon, nem is lesznek!

2017. okt. 26. 18:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Hívd fel Német Szilárdot, vagy Semlyén Zsótit, és kérdezd meg, hogy ők hova járnak rettegni?!
2017. okt. 26. 22:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Én nem láttam még migráncsot csak a TV-ben!
2017. okt. 26. 22:41
 5/9 anonim ***** válasza:

A Bevándorlási és Menekültügyi Hivatalban vagy a kapuja előtt, a Budafoki úton.

De ha régebbi bevándorlók is megfelelnek, akkor a kínai boltokban vagy a gyrososoknál. A kórházakban van sok arab orvos, de oda nehezebb bejutni. :)

2017. okt. 26. 22:57
 6/9 anonim ***** válasza:
22%
Elég ha a tükörbe nézel. Te is bevándorló vagy itt, csak kicsit régebb óta.
2017. okt. 28. 05:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Ahol a feladatot kiadták, ott azt is megmondják.(ták)
2017. okt. 28. 20:05
 8/9 anonim ***** válasza:

ahogy egy régi mondás tartja, az újságírás az újság olvasással kezdődik. olvass többet a témáról, amivel foglalkozni akarsz, egészen biztos vagyok benne, hogy ha elég sok bevándorlással kapcsolatos cikket elolvasol, akkor meg fogod belőlük tudni, hogy most épp merre találsz bevándorlókat, mivel elég sokan foglalkoznak még mindig ezzel a témával, de ma már sokkal kevésbé látványos (és könnyen fotózható), mint korábban volt. minimum nehéz megtalálni őket, illetve inkább külföldön találni, nem Magyarországon.

ha nem akarsz utazni a dologhoz, akkor erről a témáról már némileg lemaradtál. miért nem akkor foglalkoztál ezzel, amikor tele voltak velük a budapesti utcák is?

mivel a határokat lezárták, Magyarországra már nem nagyon jutnak be. pláne nem legálisan, így láthatóan már nincsenek jelen olyan nagy számban. a határ mentén (leginkább a szerb oldalon) találhatsz belőlük, de most a hideg miatt ott se sokan vannak szerintem. a többségük megpróbál vagy más utat keresni Európa felé, vagy meghúzzák magukat környező országokban, amíg jobb idő nem lesz errefelé. akik meg illegálisan próbálnak bejutni, azok kerülik a feltűnést és nem nagyon akarják, hogy megtaláld őket, pláne nem akarják, hogy lefotózd őket. a környező tranzit országokban, szinte mindenhol vannak kisebb-nagyobb bevándorló táborok, ahol nagyobb tömegben vannak, főleg Görögország, Törökország, Szerbia nagyon frekventáltak ilyen szempontból.

2017. nov. 8. 14:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Milyen sajtófotós akarsz te lenni jóember, ha ennyire élhetetlen, önállótlan, mindenki által befolyásolható fenyképész vagy?!

Kérdezd meg a fő-rettegőket - a Németh Sz. meg a Rogán meg hasonló elvtársakat - ők majd megmondják a valódit...

2017. nov. 8. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!