Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egyből rasszista az aki nem...

Egyből rasszista az aki nem akar nemileg közeledni másik rasszhoz? Elég bizarr ahogy emberek akarnak jogilag is rendelkezni mások nemi szerve felett.

Figyelt kérdés
2017. okt. 14. 12:57
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Semmilyen jogszabályra, hétköznapi emberekre meg bizonyos elit fazonokra. Akik kitalálták a 'safe-space' fogalmát teszem azt. Idővel látni fogod amikor mindenki rózsaszínt böfög majd.
2017. okt. 15. 09:54
 12/16 anonim ***** válasza:
Tudom én vagyok a buta, hogy nem értem, ezért kérlek levezetnéd a gondolatmented egy-egy példával esetleg?
2017. okt. 15. 10:06
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy rasszista. Lehet, hogy csak gátlásos.
2017. okt. 15. 13:27
 14/16 anonim ***** válasza:
40%

Igen, már a kérdésben is benne van a válasz, hiszen eleve megkülönböztetés szerepel benne. Egy fekete nőre például nem úgy tekintesz ez alapján, mint egy nőre, hanem "mint a másik rassz képviselőjére, akihez nem akarok nemileg közelegni", függetlenül attól, hogy az adott nőnek milyen a természete. És ez igenis rasszizmus, mert jelentőség van tulajdonítva a rasszának, méghozzá nem is kicsi. Ez magában foglalja, hogy az adott rassznak egyetlen képviselője se jöhet számításba, pedig könnyen lehet, épp egy ilyen ember birtokolja azokat a tulajdonságokat, amiket évek óta keresel a Nagy Őben, de csak veled azonos rasszúak között.

A rassz nem foglalja magába, ki hogyan gondolkozik, nem az határoz meg egy embert, hogy honnan jött. Speciel nem lehet azt kijelenteni, hogy minden arab alsóbbrendűnek tekinti a nőket, gyűlöli a más vallásúakat, és összességében megvet minden szokást, ami a kultúráján kívül esik, csak egy adott közegre. Minden rasszban vannak hülyék, de ugyanannyi normális ember is, akiket eléggé nagy alulfejlettség agyban csak azért elkapálni, mert fenntartásaid vannak a származása vagy a megjelenése miatt.

Lehet valakinek külsőre vonatkozó ízlése, de ha csak az vagy egy kultúrával szembeni viszolygás határozza meg, akkor jobb esetben szimplán felszínes és előítéletes, ha a származásból csinál problémát, rasszista. A környezeteben sok nő odavan az ázsiai srácokért, hogy milyen aranyosak stb. Nekem nem kifejezetten az eseteim, de ha találnék valakit, aki okos, normális mentalitású, és jól kijövünk, akkor vígan össze jönnék vele akkor is, ha mongol, kínai vagy koreai, mert nem az számít.

2018. febr. 15. 01:18
 15/16 anonim válasza:
Na most ha nekem az égadta világon semmi bajom az ázsiaiakkal, de nekem nem jönnek be az ázsiai nők, nem vagyok képes szexuálisan vonzódni hozzájuk, akkor én rasszista vagyok?
2018. márc. 3. 11:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Te hül...e vagy, az ázsiai nők a legjobbak!! Már bizsereg is a gatyóm!
2019. márc. 18. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!