Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem általánosítható h milyenek...

Nem általánosítható h milyenek a török pasik, de érdekelne a viselkedés, modor, humorérzék, lepedőakrobaták vagy sem stb?

Figyelt kérdés
2017. okt. 8. 15:16
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
A férjemnek sok török ismerőse van. Lepedőakrobaták, gyakorlatilag mindegy nekik mit dugnak. Nagyon gyakori, hogy kecskét, birkát. Az náluk teljesen normális.
2017. okt. 8. 16:16
 2/4 anonim ***** válasza:
87%

Első, ezekkel a megállapításokkal magadról sokkal többet mondtál el, mint bármelyik török férfiről.

En csak a sajat tapasztalataimat tudom neked leirni a sajat parommal kapcsolatban, bar ezek nem sokat ernek "torokseg" szempontjabol, mert o azert ilyen, mert ilyen a szemelyisege, nem pedig azert mert o torok.

Az o viselkedese mindig udvarias, nemcsak velem szemben, de masok fele is. Csaladja fele is ugyanugy. Ezenfelul muvelt, iskolazott, tobb nyelven beszel, pontosan ezek miatt a humorerzeke is nagyon kifinomult. Altalanossagban az elmondhato, hogyha nokent tenyleg olyan igazi not nyujtasz nekik, aki tisztelheto (tehat nem a mai atlag, klubbokban magat razo, felesezo lanykak pl.), akire fel tudnak nezni, akkor a vilag legjobb ferfijait kapod.

2017. okt. 8. 17:19
 3/4 Sunshinedoll ***** válasza:
Az a pár, akivel találkoztam nekem nem volt szimpi. Elkényeztetett anyuci pici fiai voltak, rossz higiéniával, nagyon béna, orrvérzésig szajkózott bókokkal, komoly kisajátítási szokásokkal; van több barátnőm is, akinek török pasija volt, nem engedték nekik, hogy bizonyos ruhákat felvegyenek, ha egy pasi csak rájuk nézett, már agresszívek voltak, nem hordanak zoknit még télen sem, nah... nyilván szeretem magam megismerni az embereket, de nekem nincs jó véleményem a török pasikról általánosan. Kivétel meg nyilván van.
2017. okt. 9. 15:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Valaki ilyen, valaki olyan.:)

Én udvarias és tanult törököket ismerek.:)

A humor meg teljesen szubjektiv.

2017. okt. 10. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!