Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a végzettséged és mit...

Mi a végzettséged és mit dolgozol?

Figyelt kérdés

Pusztán kívánsiságból kérdezem, szoktak érdekes dolgok lenni az ilyen kérdéseknél.

Végzettség alatt értem a szakmunkást,OKJ-st és a felsőfokút.

Pl én OKJ-t végzett szakápoló vagyok, soha nem dolgoztam a szakmában, és most sofőr vagyok, és a fizetés miatt úgy gondolom nem is váltok egy darabig.

2017. szept. 25. 19:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Végzettségem rendszergazda, foglalkozásom kamionsofőr.
2017. szept. 25. 19:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Építőipari technikusi végzettségem van, előtte kőművesnek tanultam, utána érettségiztem majd jött a technikusi képzés. Az volt a terv hogy egy rokon cégébe megyek ügyvezetőnek és ahhoz ez volt a feltétel hogy meglegyen a technikusi vizsgám, de akkor adódott egy jó lehetőség egy gyári munka ahol a szállítmányozásnál vagyok ügyintéző, és vezető, ott annyira jó helyem van hogy hülye lennék váltani. Heti 2 műszakot meg minden második szombati műszakot túlélem, de pénzbe és egyéb juttatások terén is megfelel számomra, megszakadnom sem kell, minden adva van, csak a számítógépen a programot kell kezelnem, adatokat bevinnem, és egyéb kisebb dolgokat kell intéznem, meg nagyon nagyon ritkán targoncázok amire szintén van végzettségem.

Én amennyire húztam a számat erre a munkára amit csak azért vállaltam hogy valami azért legyen ameddig le nem vizsgázok, de akkor amikor megszerettem és mehettem volna építőipari céghez akkor döntöttem el hogy menjen a jó édes anyja... Fizetés terén nem lett volna annyira sokkal több, és ott szétölt volna az ideg mert tudtam mivel jár a főnökösködésdi, nekem meg abból nem kellett.

A gyár meg helyben van, tőlem kettő utcányira, gyalog kényelmesen bemegyek, szombati műszaknál úgy kell járni hogy 8-16 óráig de délbe hazajöhetek kajálni, akkor van hogy motorral vagy autóval megyek, utána vissza, aranyéletem van ott. Hülye lennék váltani, jól érzem magam és csak ritkán van nagy hajtás.

2017. szept. 25. 20:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Végzetségem: 8 általános (+Minősitett hegesztő (okj)amivel semmire se mentem). Foglalkozzásom: Egy hajléktalanokat segitő nonprofit cégnél egy projektben segitek +fejlesztem.
2017. szept. 25. 21:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Szocped. végzettség, szoc.területen dolgozom.
2017. szept. 25. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!