Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi történt a hunbrony weboldal...

Z4K1 kérdése:

Mi történt a hunbrony weboldallal?

Figyelt kérdés
Mármint azt látom, hogy sok ember negatívan áll hozzá, az adminokhoz, az oldalhoz. Szóval igazából csak megszeretném tudni, hogy mi történt múltban, miért vannak még mindig ott a trollok stb.

2017. szept. 14. 00:30
 1/4 anonim válasza:

Afelers válasza: volt egyszer egy enormous macintosh

ő aztán nem ért rá foglalkozni a dolgokkal

jöttek Fallingék

mac amúgy asszem amerikában dolgozik éppen

Falling egy kicsit érdekes emberke volt

ők nem tudom pontosan mikor tűntek el de nekik sem volt sok kedvük már a dologhoz

talán Thorin is vezetett valamikor?

most hirtelen nem tudom

ő mindenesetre nagyon eltűnt

Bitter nagyon jól csinálta a blogot

minden a helyén volt és tökéletesen ahogy kell

de azért neki is sok volt

úgyhogy embereket kellett felvennie

ekkor lett két segítője

Matrox és Shiron

Matroxnak nem tudom mennyi kedve volt hozzá de ő is fokozatosan egyre kevesebbet posztolt, de azért jelen volt

szóval Bitter Shiront választotta utódjául

utána annyira elmaradoztak a dolgok meg érdekesen kerültek ki hogy azt mondtam szia Shiron értek a webes dolgokhoz what if megcsinálom hogy bepakolom a cuccokat a helyére meg ilyenek

mert pl néhány fanfic nem volt berakva a listába

illetve a fanart poszt talán valami 370-nél járhatott de a listában csak 330-ig volt berakva kb(edited)

azért lettem én karbantartó

nem nagyon posztolgatok csak "megjavítom" a dolgokat

pl hogy úgy nézzenek ki a posztok ahogy azoknak kéne

volt egy srác aki azt mondta a fallout equestriával fog foglalkozni

kb írt egy posztot aztán soha többé nem láttuk

illetve én ismertem

hangoztatta is hogy jaj ő hunbrony szerkesztő

ahogy bekerültem szóltam hogy amúgy egy éve lassan nem csinál semmit rakjuk már ki

meg szortíroztunk

szóval megpróbáltam rendberakni a blogot

a hírek szekciót nem sikerült megcsinálni

egyszerűen olyan sok van

és senki sem használja

pedig oda kéne beraknom olyan posztokat amik hírposztok

2017. okt. 15. 00:09
 2/4 anonim válasza:
Es maradt Shiron, aki 2(kb annyi) évig vezette az oldalt(90%-ban ő készített posztokat, több kevesebb sikerrel és a trollok azért voltak idegesek mert ő nem tudta a kommenteket olvasni, posztokat gyakran írni olvasni a emaileket, és rendezni a dolgot az oldalon egy nap egyetem mellett.
2017. okt. 15. 00:14
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, nem tudtam h ennyire rossz a helyzet.

Nekem a fórummal volt gond, nem küldött e-mail megerősítőt így hónapogik nem bírtam írni :(

2017. okt. 17. 23:36
 4/4 anonim válasza:
Ja ez csak a múlt 😁 most már van 3 új szerkesztő, meg 3 régi és kb mióta vannak posztok trollok is kevesebben. El és virul most az oldal.
2017. okt. 23. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!