Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Megéri csatlakozni a Hunbrony...

Megéri csatlakozni a Hunbrony közösséghez?

Figyelt kérdés
Kicsit fontolgatom, hogy talán belevetem magam ebbe az MLP fanságba. Utánanéztem kicsit a Hunbrony csoportnak és látom, hogy erősen klikkesednek, van akit már az első mondata után megutálnak, piszkálják vég nélkül és ha vissza mer szólni, még az illetőt bannolják. Gondolok itt a Rózsasörény nevű rajongó esetére. Nem mondom, hogy ő is ártatlan, egy kissé túlzottan heves volt, de győzött az ellene való összefogás a trollok személyében és bannolták. Na meg az adminok fordítottan működnek. Akit bántalmazás ér a fórumon, arra rá se hederítenek, de aki piszkál valakit, az a fórumon az istenség. És ahogy olvastam, a népszerűség ennek a bagázsnak fontosabb, mint a rend és a fegyelem a fórumon.
2017. júl. 28. 13:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Én a fészbukon csatlakoztam anno egy énkicsipónim rajongói klubhoz, a főadmin neve ismerős is volt, mert sok oldalra töltött fel epizódokat meg MLP filmeket.

Aztán kiderült a tagról, hogy nagyon durván ultrahungarista vérnáci, és amellett, hogy imádja a cuki rózsaszín pónikat, egy gyűlölködő, homofób, agresszív vadállat.

Én akkor döntöttem úgy, hogy többet nem csatlakozom semmi ilyen közösséghez, és rajongok tovább magamban a pónikért. Amúgy sem azért szeretem az énkicsipónimat, hogy ezzel másoknak villogjak. Instán néha megosztom a gyűjteményem egy-egy darabját, vagy egy képet valamelyik részből, azt kedveli, akit ez szintén érdekel, és kb ennyi. Nem látom értelmét az ilyen brony-pegasister közösségeknek, pláne így, hogy klikkesednek és utálják egymást.

Pont baromira nem erről szól az énkicsipónim. "A barátság varázslatos" jelmondat alatt gyűlölködni, bannolgatni meg utálatoskodni egymással, hát gratulálok...

2017. júl. 28. 14:07
 2/2 anonim válasza:

Annyira azért nem volt gáz a fórum. Inkább kívülállóként figyeltem a történéseket, de nekem mindig tűnt inkább baráti piszkálódásnak, max talán Torrit tolta túl. Rózsi meg asszem magának harcolta ki többeknek is az utálatát az részben idétlen szerepjátékával.

A végefelé amúgy sem érdekelt már szinte senkit a sorozat, ami amúgy is bőven vesztett akkorra a népszerűségéből, ezért morzsolódott le a társaság.

2019. jún. 15. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!