Megéri csatlakozni a Hunbrony közösséghez?
Én a fészbukon csatlakoztam anno egy énkicsipónim rajongói klubhoz, a főadmin neve ismerős is volt, mert sok oldalra töltött fel epizódokat meg MLP filmeket.
Aztán kiderült a tagról, hogy nagyon durván ultrahungarista vérnáci, és amellett, hogy imádja a cuki rózsaszín pónikat, egy gyűlölködő, homofób, agresszív vadállat.
Én akkor döntöttem úgy, hogy többet nem csatlakozom semmi ilyen közösséghez, és rajongok tovább magamban a pónikért. Amúgy sem azért szeretem az énkicsipónimat, hogy ezzel másoknak villogjak. Instán néha megosztom a gyűjteményem egy-egy darabját, vagy egy képet valamelyik részből, azt kedveli, akit ez szintén érdekel, és kb ennyi. Nem látom értelmét az ilyen brony-pegasister közösségeknek, pláne így, hogy klikkesednek és utálják egymást.
Pont baromira nem erről szól az énkicsipónim. "A barátság varázslatos" jelmondat alatt gyűlölködni, bannolgatni meg utálatoskodni egymással, hát gratulálok...
Annyira azért nem volt gáz a fórum. Inkább kívülállóként figyeltem a történéseket, de nekem mindig tűnt inkább baráti piszkálódásnak, max talán Torrit tolta túl. Rózsi meg asszem magának harcolta ki többeknek is az utálatát az részben idétlen szerepjátékával.
A végefelé amúgy sem érdekelt már szinte senkit a sorozat, ami amúgy is bőven vesztett akkorra a népszerűségéből, ezért morzsolódott le a társaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!