Hogyan tudnék csatlakozni a Gyémánt Út Buddhista Közösséghez?
Egyszer egészen véletlenül a kezembe került a Dalai Láma egyik könyve és teljesen magával ragadott!Azóta egyre többet olvasok a buddhizmusról és ez nagyon jó hatással volt az életemre!
Az a gond,hogy eddig csak olvastam a buddhizmusról,de szeretném még jobban elmélyíteni ezt,de sajnos nem ismerek buddhista embereket...
Láttam,hogy a lakhelyemen van Gyémánt Út és sok jót olvastam róla.
Ha esetleg van itt olyan ember,aki a közösség tagja,legyen szíves informálni engem!
Hogyan csatlakozhatnék?Meg kell előre beszélni,hogy mikor menjek vagy váratlanul is beállíthatok valamikor?Hogyan fogadják az újakat?
Minden érdekel a Gyémánt Útról!!
Tina!
Nem kell bocsánatot kérned,hiszen nem tudtál kiábrándítani,és ne fájjon,hogy mások ilyenekben hisznek,hiszen valószínű,hogy ők jobban érzik magukat,mint te...Néha nekem fáj,hogy vannak ilyen begyöpesedett agyú emberek,mint te.
Én sem szólok le más vallásokat,mert ha az jó hatással van az emberre,akkor mégis miért tenném?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!