Melyek azok a vivmányok amit az evolucionizmusnak köszönhetünk?
"sokszor foglalkozott már ezzel eddig itt a GYK is - érdekes, hogy erre eddig itt nem figyeltél fel"
Annyira azért nem érdekes. Az evolúció téma eleve csak marginálisan foglalkoztat - egészen más tudományágak érdekelnek, és motiválnak mélyebb megismerésre, figyelemmel követésre. Ezen kívül az evolúcióról szóló viták egy idő után végtelenül fárasztóak itt a GYK-n (is). E kettő miatt pedig csak ímmel-ámmal szoktam követgetni az erről szóló kérdéseket, és a válaszok áradatát. Így könnyen előfordul, hogy valami elkerüli a figyelmemet, hiába volt már többször is szó róla.
"Szerintem csak akkor értelmetlen, ha a biológiai evolúcióra vonatkoztatják. De értelmezhető, mint gazdasági és társadalomtudományi tézis."
Az elmondottak fényében egyetértek. Mondjuk azt eléggé biztosan tudhatjuk, hogy How Arrow kollega, aki a kérdést feltette, a biológiai evolúcióra gondolt.
A hozzászólásod többi részét pedig köszönöm. :)
"Hatékonyabb repülőszárny"
Hm. Erről még nem hallottam. Érdekes lehet. Szimulációban evolváltattak repülőgépszárnyakat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!