Nagyon sok könyvem van, ami nekem nem kell. Hova tudnám ezeket elajándékozni?
Könyvcserélős oldal. Kapsz helyette másikat. :)
Az antikváriumok nevetségesen kevés pénzt fizetnek a könyvekért, már ha egyáltalán beveszik őket. Darabjáért 50-100 forintot, ha kapsz, már örülhetsz. Kivéve, ha valami értékes könyved van, azért kapsz egy kicsivel többet, de nem sokkal.
A neten bárhol árulhatod a könyveidet, pl. jófogás, vatera, teszvesz, moly, hátha kellenek valakinek.
Ha pénzzé nem őket tudod tenni, akkor pedig egy könyvtárnak érdemes adományozni őket. Így mások elolvashatják a könyveket, nem vesznek kárba. :)
Lehet, hogy megköszöni a könyvtár, de a Vateráról több könyvet szereztem már be, amit a könyvtárakból selejteztek ki.
A Rukkolán már eladni is lehet, és akkor megszabhatod az árat a postaköltség értékében, azaz gyakorlatilag elajándékoztad.
Én helyhiány miatt álltam át elektronikus könyvekre, egy fél évig vacakoltam ezekkel a lehetőségekkel, a vége az lett, hogy:
1. megnézem az antikvárium.hu-n, hogy kell-e nekik (fizessen könyvvel opció), és ha kell, akkor 4-5 darab esetén már megéri azt vadászni náluk, ami esetleg nekik megvan, és kéne, mert így 5 felesleges könyvből lesz egy most vágyott.
2. A többit fájó szívvel és bocsánatkérések mellett elhelyezem a kékbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!