Miért viselkednek gonosz/gúnyos módon a nagy "metálos csoportok"?
Én azt csinálnám, hogy odaállnék hozzájuk, megkérdezném mi a probléma? Persze normális hangnemben. Mostanság sokan nem szeretik a h&m, tally és egyeb üzletek által kiadott zenekaros pólókat, mert a legtöbben divatból hordják (bár ettől független nem kéne így beszólni senkinek).
Megmondanám nekik, hogy nem divatból hordom az adott ruhát, inkább örüljenek, hogy plusz egy ember, aki igazi zenén nőtt fel :) Mindezt nem beszólva, barátságosan, intelligens módon.
Légy te az okosabb, lehet kicsit visszavesznek, ha rájönnek, hogy milyen buta szintű viselkedésük volt/van.
Persze az is okos dolog, ha elsétálsz mellettük és kész ahogy tetted :) A fentit arra az esetre írtam, ha esetleg elkerülnéd, hogy többször belédkössenek.
Egyébként én is jártam így anno suliban, a többi rocker beszólogatott, hogy "divat" vsgyok stb.. a vicc az, hogy a beszólogatós csapat nagy része hiphopos lett :DDD
Elegánsan sz.rd le őket.:D
Én 16 éves lány vagyok, punk és metal zenéken nőttem fel, mégis megkapom állandóan, hogy pózer vagyok, meg divatmajom, stb. Szerintem azért van, mert mostanában tényleg elég nagy divat lett a rocker cuccokban való rohangálás a plázaphicsák körében, csak az a baj, hogy a valódi rajongókat is fikázzák.:/
Egyébként rengetegszer volt már, hogy néhány ilyen előítéletes életformával kicsit eldumálgattam, és leesett az álluk, hogy tényleg vágom a témát:D Az ilyen pillanatok viszont felbecsülhetetlenek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!