Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A romák miért csak csapatokba...

A romák miért csak csapatokba mernek verekedni?

Figyelt kérdés
2017. aug. 25. 11:36
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

ma 16:15

Tehát akkor te hajléktalan vagy? Ha nincs pénzed?

2017. aug. 25. 16:24
 12/28 anonim ***** válasza:
92%
Ez hülye
2017. aug. 25. 16:27
 13/28 anonim ***** válasza:
0%

Ne szitkozódj, és ne gyűlölködj, mert észre sem veszed, és már mindenkit szidni fogsz! A magasat, az alacsonyat, a vékonyat, a kövéret, a szomorút, a boldogot, az gazdagot, a szegényet! Mindig fogsz okot találni, hogy valamiért szitkozódj! Éppen ezért ne szidj senkit!

Ha téged bántottak, hát te ne bánts mást! Ha mégis bántasz másokat, akkor nem vagy jobb, mint akik téged bántottak!

2017. aug. 25. 17:07
 14/28 A kérdező kommentje:

ma 17:07

A börtönbe megnézném hogy viselkednél,nem müködne ez az elv..

2017. aug. 25. 17:12
 15/28 anonim válasza:
0%
mar neharagudjatok. Igen es mivan ha a masodik cigany? Istenen es akkor mivan en is felig az vagyok es megis normalis annyira elitelitek az embert es mindig csak a cigany csinal mindent mindig csak a cigany rabol a cigany verekedik mert a magyar nem? mert az magyar mert ha magyar ol akkor arrol nem beszeltek az elvan simitva . Eggyik se kulonb amasiktol maradjunk annyiban!
2017. aug. 26. 09:09
 16/28 A kérdező kommentje:

ma 9:09

csak a cigányok verekednek bandákba meg lincselnek..

pl ha cigány puutriba elütöl egy puját még ha súrolta is a kocsi akkor te már halott vagy,meg lincselnek érte..mig a magyarok elintézik normálisan..

2017. aug. 26. 09:16
 17/28 anonim válasza:
100%
A börtönök több mint 80%a cigány, úgyhogy alattomos terelés az hogy a magyar is olyan mint ők. A cigány jobban hasonlít a nyugaton bandába verődő, erőszakoló migránsokra.
2017. aug. 26. 09:44
 18/28 A kérdező kommentje:
Cigányok a magyar börtönökbe kinyirják a magyarokat mert utálják őket.
2017. aug. 26. 09:56
 19/28 anonim válasza:
23%

Egyszerűen puhány kis g****..Magukba nincs nagy szájuk, de mikor már vannak kb 2-3-man akkor már igen..Én annó mikor 11 voltam jöttem haza, és odajöttek ketten, az egyik előkapott egy bicskát és megfenyegetett..Akkor még kis beszari voltam meg minden..Apám megfogta őket, és ottvolt a szülejük is és mikor hazamentek bíztos leszidta az apjuk..Na de engem nemzavar, mert én Boxot tanulok :D

És nemrég (1-2 hónapja) rámjött 3 cigány, oszt kiakartak rabolni..Én meg elővettem a BOX tudásomat, és elintéztem mind a hármat.Szerencsére..

2017. aug. 27. 20:39
 20/28 anonim ***** válasza:
53%
"Az erőszak a gyengék végső menedéke."
2017. aug. 28. 00:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!