A romák miért csak csapatokba mernek verekedni?
ma 16:15
Tehát akkor te hajléktalan vagy? Ha nincs pénzed?
Ne szitkozódj, és ne gyűlölködj, mert észre sem veszed, és már mindenkit szidni fogsz! A magasat, az alacsonyat, a vékonyat, a kövéret, a szomorút, a boldogot, az gazdagot, a szegényet! Mindig fogsz okot találni, hogy valamiért szitkozódj! Éppen ezért ne szidj senkit!
Ha téged bántottak, hát te ne bánts mást! Ha mégis bántasz másokat, akkor nem vagy jobb, mint akik téged bántottak!
ma 17:07
A börtönbe megnézném hogy viselkednél,nem müködne ez az elv..
ma 9:09
csak a cigányok verekednek bandákba meg lincselnek..
pl ha cigány puutriba elütöl egy puját még ha súrolta is a kocsi akkor te már halott vagy,meg lincselnek érte..mig a magyarok elintézik normálisan..
Egyszerűen puhány kis g****..Magukba nincs nagy szájuk, de mikor már vannak kb 2-3-man akkor már igen..Én annó mikor 11 voltam jöttem haza, és odajöttek ketten, az egyik előkapott egy bicskát és megfenyegetett..Akkor még kis beszari voltam meg minden..Apám megfogta őket, és ottvolt a szülejük is és mikor hazamentek bíztos leszidta az apjuk..Na de engem nemzavar, mert én Boxot tanulok :D
És nemrég (1-2 hónapja) rámjött 3 cigány, oszt kiakartak rabolni..Én meg elővettem a BOX tudásomat, és elintéztem mind a hármat.Szerencsére..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!