Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyemben?

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Lesz egy fesztivál szerűség aug. 23-26ig, Szegeden, mindennap kb este 9re mennék ki és hajnal 4-5ig maradnék.Már megvan a bérletem kb 2 hónapja, de most anyukám kitalálta, hogy pont arra a hétre, 21 (hétfő) - 26 (szombat)ig beírat engem egy angol kurzusra, hogy felkészüljek a sulira. Ez az angol teljesen bekavar, mert alapból nem vagyok szegedi, és úgy járnék be minden este, viszont ha 3-4-5ig maradnék mindennap, nem tudnék haza menni, mert olyankor nincs se vonat se busz, és vagy várnom kéne reggel 6 ig, amikor már kb felesleges hazamennem, mert 8kor már kezdődik Szegeden az angol kurzus, vagy ha elmennék az utolsó busszal, akkor már este 10re otthon lennék, és akkor meg a koncerteken ott se lennék. Az lehetne egy megoldás, ha ottaludnék valamelyik szegedi barátnőmnél, de egyikük sem akarja, hogy 4 napon keresztül a nyakukon lógjak, mondjuk meg is értem. szóval ez így sehogy sem jön össze, anyukám nem akar engedni a kurzusból, de ha egy-két napot el is lóghatanék, akkor is kérdés hogy hogy mennék haza. Mondtam neki hogy amúgy tök szívesen mennék ebbe az angol táborba, de nem most, amikor már be van tervezve valami más, ami szintén fontos nekem. :DDD

Tudom hogy elég elbaszott sztori, és fölösleges volt leírni, mert úgysem lesz rá értelmes válasz, vagy megoldás, de mindegy, jól esett kiírni magamból, mert elég tanácstalan vagyok.

2017. aug. 13. 20:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Mindennap másik barátnődnél alszol, h egyiknek se legyél túlságosan a terhére.

Javíts a családon belüli kommunikáción.

2017. aug. 13. 20:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha már megvolt a bérleted, és anyukád ezt tudta, akkor ez nem volt szép dolog tőle... Értem én, hogy a tanulás, meg minden, de angol kurzus nélkül sem áll meg az élet. Egy angol kurzusra fekészítő kurzus nincs esetleg, hogy felkészülj a felkészítő tanfolyamra is... ??!! Nyár van! Már kicsit elegem van ebből a hozzáállásból. Pedig szülő vagyok! És elég szigorú, de akkor is ez a véleményem! Megoldás? Később már nincs lehetőség készülni? Beszélned kellene anyukáddal, hogy előbb kellett volna terveznie, hátha belátja...
2017. aug. 13. 20:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy azt mondja hogy muszáj tanulnom valamit a nyáron, meg is értem meg minden, de annyira erőlteti ezt a kurzust. Pedig, ( és itt jön a poén) már beíratott engem egy teljes napos angol kurzusra aug. 19-re, ami átismételteti velem az előző évi anyagot, de még ezen kívül is akarja hogy menjek erre az egyhetire... Sajnos nem találom a megoldást ebben a helyzetben :/
2017. aug. 13. 20:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!