Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ha fiú létemre...

Szerintetek gáz ha fiú létemre szeretem Katy Perry zenéit?

Figyelt kérdés

Kevés van amiket nem, de inkább a régebbi zenéit kedvelem.

Nem vagyok b..

Gáz ez?

2017. aug. 10. 20:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem gáz. Nem hinném, hogy Te lennél az egyetlen fiú aki kedveli :)
2017. aug. 10. 20:58
 2/14 anonim ***** válasza:

Miért lenne gáz?

Mi az elképzelésed a világról?

Fiúk csak 50 centet vagy Metallicát hallgathatnak, a lányok meg csak Katy Perryt vagy Lady Gagát?

Fiúk fiúzenét, lányok meg lányzenét?

Ne legyél már ovis...

Több millió, de lehet, hogy több milliárd férfi hallgatja a világon Katy Perry zenéit, és csak nagyon kis részük meleg, és a kettőnek semmi köze egymáshoz.

A zenei ízlésétől senki nem lesz meleg vagy hetero, ahogy a szexuális beállítottsága vagy a neme sem befolyásolja azt, hogy milyen zenéket szeret.

Senki nem lesz "b..." attól, hogy női előadók zenéit hallgatja.

Vagy magadon kívül mindenki mást leb***zol, aki "csajos" zenét hallgat? Vagy honnan jött ez neked?

2017. aug. 10. 21:23
 3/14 A kérdező kommentje:
Háát igazábol a haverok mondtak ilyet hogy nem igazan valo fiunak ilyen "lányos" zene, (ess igen konkretan olyat hogy bzi,aki fiu letere ilyet hallgat de hat gondolom nem gondoltak komolyan, csak igy elgondolkoztam rajta :D)
2017. aug. 10. 21:53
 4/14 anonim ***** válasza:

Nézd, én metálos vagyok, és nem szeretem a pop zenét. DE!

Azt hallgass, amit szeretsz, senkinek semmi köze hozzá.

2017. aug. 10. 21:57
 5/14 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz. Én lány létemre hallgatok Panterát, Bullet for my valentine-t, SOAD-ot, Three Days Grace-t..és még sorolhatnám..
2017. aug. 10. 22:17
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Katy Perrynek nem kimondottan lányos zenéi vannak úgy nagy átlagban, inkább uniszex. Szóval nem gáz. Mondjuk pl. Britney Spears-nek sokkal "lányosabb" a zenei stílusa. De még az sem lenne gáz. 22F
2017. aug. 10. 22:25
 7/14 anonim ***** válasza:
Kit érdekel, hogy mit hallgatsz szabadidődben? Én meg a Bartók rádiót szeretem.
2017. aug. 10. 22:55
 8/14 anonim ***** válasza:
35%
Ez nemtől függetlenül gáz.
2017. aug. 11. 08:26
 9/14 A kérdező kommentje:
Mindenkinek más a zenei izlése, neked is. Nekem nem gáz (már), neked igen, cs
2017. aug. 11. 09:12
 10/14 anonim ***** válasza:
64%
És most mit kell ezen hisztizni, Kérdező? Te kérdezted, hogy szerintünk gáz e vagy sem. Vagy igazából te azt akartad, hogy mindenki leírja ez nem gáz?
2017. aug. 11. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!