Mi az optimális profilkép like szám?
Tudom, hogy nagyon hülye kérdés és kategória, de kiváncsi vagyok, hogy szerintetek mi az az arány, ami esetén nem gondoljátok furának az új ismerősötöket illetve nem gondoljatok túl a dolgot? Tegyük fel, megismerkedtek egy új emberrel és Facebookon is bejelölték egymást. Neked is, neki is évek óta van facebookja, töltött már fel sok profilkepet az idők során. Elkezded nézegetni és amik tetszenek azokat belájkolod. Legközelebb amikor felmegy, kap x értesítést egymás után. Kérdés, hogy aranyosan tekintve mi az amin még nem akad ki? (Nem mindegy, hogy van 200 profilkepe és abból 20-at (10% lajkolsz, vagy 5 és abból mind az 4-et(80%). Kort is plz
Ui: azt a rohadt, hova sulyedtem...
Az embernek hànyingere van ettől az egyrejobban romlani látszó/èrezhető vilàgtól.
A mai fiatalság javát semmi jóra nem is tanítja. Én se vagyok (mèg bőven nem) a közép korosztàly de, nekem is idegelő ez a határtalan etikàtlansàg.
A facebook a fiatalság java szàmàra egy törvényszèki legmagasabban pozícionált emberfelettiséggel bíró diktátor, amit betartani mindenki köteles, vagy nem optimàlis a tevékenysége!:D
(Cristian)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!