Tudom, hogy nagyon hülye kérdés és kategória, de kiváncsi vagyok, hogy szerintetek mi az az arány, ami esetén nem gondoljátok furának az új ismerősötöket illetve nem gondoljatok túl a dolgot? Tegyük fel, megismerkedtek egy új emberrel és Facebookon is bejelölték egymást. Neked is, neki is évek óta van facebookja, töltött már fel sok profilkepet az idők során. Elkezded nézegetni és amik tetszenek azokat belájkolod. Legközelebb amikor felmegy, kap x értesítést egymás után. Kérdés, hogy aranyosan tekintve mi az amin még nem akad ki? (Nem mindegy, hogy van 200 profilkepe és abból 20-at (10% lajkolsz, vagy 5 és abból mind az 4-et(80%). Kort is plz
Eddig 2 barátnőm volt, és egyiket sem lájkoltam végig, és ő sem engem, sőt megsem néztem a képeit 21f
2017. aug. 9. 00:54
2/13 anonim válasza:
Én nem lájkolgatnék, legfeljebb a jelenlegi képét.
17/L
2017. aug. 9. 01:03
3/13 anonim válasza:
Nevetséges, egyszerűen...
2017. aug. 9. 03:14
4/13 anonim válasza:
Nekem 96 van, a barátnőmnek 453. Szerinted érdekli valamelyikünket is?
2017. aug. 9. 03:29
5/13 anonim válasza:
Nem likeolok egyet sem, azt meg végképp hülyeségnek tartom, hogy valaki ebből készítsem " statisztikát ".
Ennyi erővel kiteszek egy melltartós képet, jelölgetek be random ebmereket, és hamar lesz rajt nekem kis ezer like.... és mit értem el vele?
2017. aug. 9. 04:09
6/13 anonim válasza:
komolyan ez a legnagyobb problémád? elmultál már 12?
2017. aug. 9. 04:52
7/13 anonim válasza:
Ilyen lett a világ. :D Abba bele sem merek gondolni mi lesz pl 30 év múlva... megszületik a gyerek nem is születési anyakönyvet készítenek, hanem regelik fb-re XD
2017. aug. 9. 05:00
8/13 anonim válasza:
Do you want to delete your Facebook account? [Y/N] y
2017. aug. 9. 07:37
9/13 anonim válasza:
ráirsz a haverokra hogy likeold már be létszi, és befogják, ha meg kiteszel egy képet amin nem tevagy akkor csoda ha belikeolják, ennyire egyszerű:D
2017. aug. 9. 14:20
10/13 anonim válasza:
Hát ha aranyosan tekintjük akkor szerintem 3000.De ez csak az én véleményem. :3
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!