Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Férfiak! Ha félmeztelen nőt...

Férfiak! Ha félmeztelen nőt látnátok az utcán, melltartó nélkül, hogyan reagálnátok?

Figyelt kérdés

Nemrég valaki kirakott egy ilyen kérdés,hogy a nőknek miért nem lehet félmeztelenül lenni az utcán.

Páran írták,hogy egyesek erőszakosan viselkednének.

Szerintetek egy mennyire lenne általános?

Nők is leírhatják a véleményüket.

Te hogyan reagálnál erre?

2017. aug. 3. 16:48
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
95%

Már pedig nagyjából erről van szó csak, ha a szexualitás is befigyel akkor az emberek hajlamosak nekiállni hisztizni...

2017. aug. 3. 17:25
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mégis mit szólnál, amikor a 90 éves öregasszony a boltban mondjuk miközben a húst válogatod a fejed felé hajolna és a melle a fejedre érne, csak mert ez a természet része.... vagy akár legyen egy 15 kiló szőrrel megáldott akár fiatal férfi, akiről hull az izzadtság, csak mert a természet része. Akkor is tetszene? Vagy a buszon majd a női mellbe kapaszkodnál?
2017. aug. 3. 17:28
 23/38 anonim ***** válasza:
és ebbe semmi szexuális tartalmat nem írtam, pusztán igényesség és kulturáltság, nem pedig undorító hanyagság.
2017. aug. 3. 17:29
 24/38 A kérdező kommentje:

Hú,65%-os,azért kemény,amiket írsz.

1.Már miért lenne undorító egy szőrös férfi mellkas?Megjegyzem nem mindenkinek szőrös.

De nem is azért született mindenki a földre,hogy neked megfeleljen.

2.A terhes nőnek nem kötelező kirakni a melleit,ha elered a teje.Itt nem az a kérdés,hogy kötelező legyen minden nőnek kiraknia.

2017. aug. 3. 17:37
 25/38 A kérdező kommentje:

Amúgy közterületen férfiak sem lehetnek félmeztelenek.

Leginkább abból a szempontból érdekes a kérdés,hogy ahol férfiak is lehetnek félmeztelenek,ott a nők miért nem?

Érdekes,mindenki itt a migránsokkal ijesztgetik a népe,hogy majd megerőszakolják a nőket,de valójában az itthon emberek ellen is ez az érv,hogy beindulnak....érdekes..

2017. aug. 3. 17:41
 26/38 anonim ***** válasza:
19%
Te vagy egyszerűen igénytelen ennyi. Bocs, hogy én kulturált embernek tartom magam és még inkább higiénikusnak. Nem tudom mivel foglalkozol, de ha annyi igénytelen embert láttál volna az elmúlt 6,5 évben mint én a munkahelyemen, nem ezeket mondanád...
2017. aug. 3. 17:42
 27/38 anonim ***** válasza:
95%
Biztosan megbámulnám, pedig ha elterjedne nyilván ugyanannyira nem érdekelne egy idő után mint a férfiaké. Az sem érdekelne ki hogy néz ki, ezt jogtalan dolog ilyen alapon mérlegelni, a szépségideálon kívüli, neadjisten csonka vagy fogyatékos emberek is ugyanúgy főnek például a hőségben mint a fotómodellek. Akik ilyen alapon szólnának meg nőket azok undorkeltő szégyenemberek.
2017. aug. 3. 17:42
 28/38 A kérdező kommentje:

Mondjuk ilyen melegben baromi kellemetlen lehet a melltartó viselése...

Vág,izzadsz,stb..

2017. aug. 3. 17:44
 29/38 anonim ***** válasza:

"1.Már miért lenne undorító egy szőrös férfi mellkas?Megjegyzem nem mindenkinek szőrös. "

Valóban nem. Láttál már pl gombás bőrű embert? Vagy olyat aki bőrbeteg? Én láttam, köszi. Szerinted akkor normális lenne ilyeneket látni az utcán? Vagy egy hajléktalan szálljon fel a buszra/vonatra/metróra/villamosra félmeztelen?

2017. aug. 3. 17:45
 30/38 anonim válasza:
29-es, hagyd, úgy sem értik meg... addig jó ezeknek a nagy szabadságharcosoknak is, amíg jól néz ki az a nő/férfi aki félmeztelen. Ha egy 140 kilós hájfej kirakja a nagy tőgyeit, vagy egy gombásbőrű csöves felszáll a buszra félmeztelenül, tele kelésekkel, izzadt bőrrel, akkor egyből hisztiznének. :D
2017. aug. 3. 18:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!