Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van esélye annak, hogy a...

Van esélye annak, hogy a magyar YouTube egyszer megváltozik jó irányba?

Figyelt kérdés
Most több videós is beszállt ebbe a ,,Rant" videózásba és egyre több ember szemét sikerül felnyitniuk. Szerintetek van rá esély, hogy jobb irányba menjen el a YT?

2017. júl. 28. 12:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem a rant videókat, de szerintem nem az egész yt tart rosszfelé. Sok a tartalmatlan tartalom, de kifejezetten káros csak egy-egy videós. A rant és a kommentár csatornák is bejöttek hozzánk és ez színesíti az ipart.
2017. júl. 28. 19:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi a bánat az a rant?

Jó, én csak nezét hallgatk yt ről, de ott az égvilágon semmi problémát nem látok, ugyanúgy szól a zene mint évekkel ezelőtt.

2017. júl. 29. 02:06
 3/5 anonim ***** válasza:
48%
Nem a youtube-bal van baj, hanem az emberekkel, mert amíg erre van igénye a legtöbb embernek, addig menni fog. Ugyanez igaz a TV-vel, csomó minősíthetetlen zenekarral, zenével, egyéb hírességekkel, és egy rakás más mainstream dologgal.
2017. júl. 29. 06:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Kösz a válaszokat!
2017. júl. 29. 10:06
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a rant videók sem mindig jók. Pl. Akkor, amikor a videó csak a másik youtuber fikázásából áll. De amikor értelmes, építő jellegű kritikát fogalmaznak meg, az tök jó, és remélem sikerül valamit elérni, és jobb lesz a magyar YouTube színvonala.
2017. júl. 29. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!