A magyarok és a lengyelek milyen kapcsolatban vannak egymással? Sok magyar zenénél látom YouTube kommentekben, hogy pl. "Greetings from Poland", vagy valami ilyesmi, de nem értem milyen kapcsolat van közöttünk.
Figyelt kérdés
2017. ápr. 29. 18:50
2/8 anonim válasza:
csak a 7? hát nemtudom sztem van az előrébb is. pl. tavaly átutazóban voltunk Lengyelországban és mikor megtudták h magyarok vagyunk kb. körbesz*pkodtak minket, de nagyon barátságosak lettek velünk..
3/8 anonim válasza:
A magyarok részéről van valami tévképzet hogy mi baráti népek vagyunk de a lengyelek gyűlölnek minket a II. világháború miatt.
5/8 A kérdező kommentje:
Szóval akkor mi ez a kapcsolat?
2017. ápr. 29. 20:36
6/8 anonim válasza:
Veled ellentétben én napi szinten találkozok lengyelekkel és tapasztalom nem holmi mende-mondákra alapozok.
7/8 anonim válasza:
persze biztos van ilyesmi is, de a többség én úgy látom +-an áll az országhoz.
8/8 anonim válasza:
Elvileg távoli rokonok vagyunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!