Utcazenélésről milyen tapasztalataitok vannak?
Figyelt kérdés
Nem Magyarországon élek, úgyhogy jogi kérdésekben nincs szükségem segítségre (az itteni törvényeknek már utánanéztem), inkább olyan jellegű tapasztalatokat szeretnék kérni, hogy pl. milyen reakciókra számíthatok, milyen zenét érdemes játszani, van-e valakinek valami vicces sztorija. Esetleg tanácsok is érdekelnek, hogy hogyan lehet jobb közönséget bevonzani. A pénz annyira nem érdekel, persze nem jön rosszul, de nem ezen fog múlni a megélhetésem, csak úgy vagyok vele, hogy ha már itthon úgyis egész nap zenélnék, akkor már miért ne mennék ki az utcára, ahol látnak az emberek és kicsit építhetem az önbizalmamat, esetleg kapok némi támogatást, akár anyagit, akár csak szavakat, vagy szerezhetnék új ismerősöket, kapcsolatokat.2017. júl. 16. 14:30
1/1 anonim válasza:
Szerintem érdemes megpróbálnod, a reakció különböző. Milyen hangszeren játszol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!