Szerintem csak simán mondd meg neki hogy ki kell menned mosdóba. Mivel ez egy természetes dolog így annyira csak nem lehet ciki.
2017. júl. 14. 16:07
2/14 anonim válasza:
Mondd neki hogy szarnod kell utána meg mondd hogy csak vicceltél igazából pisilned kell, így kevésbé ciki ;)
2017. júl. 14. 16:09
3/14 anonim válasza:
Miért ciki? Szerinted ő nem szokott pisilni?
2017. júl. 14. 16:29
4/14 A kérdező kommentje:
De ciki,mert lehet neki épp nem kell!
Ès úgy meg gáz!
2017. júl. 14. 16:36
5/14 anonim válasza:
Amikor először talàlkoztam a párommal,akkor azt mondtam neki,hogy megyek megigazítom a sminkem.
Nekem is kicsit ciki volt.
Mostansàg meg együtt lakunk szóval mindegy.
2017. júl. 14. 16:39
6/14 anonim válasza:
Miért, együt akarsz vele menni pisilni?
2017. júl. 14. 18:24
7/14 A kérdező kommentje:
Nem,de ha neki kell,akkor gondolom megkérdezi nekem kell-e,és akkor mehetünk együtt úgy nem annyira ciki!
2017. júl. 14. 18:47
8/14 Közveszélyes Kontár válasza:
#7 igy sem ciki ha tetszel neki
meg attol sem akadna ki ha "kakilnod" kellene vagy "nagydologra kell menned" vagy ha "uritkezned" kell bar ez mar igen orvosias
de a wc zestol meg fokepp nem akad ki senki meg egy vadidegen sem
akar milyen melyhangulatu epp a randi nem kell hogy kiakadjon
ha kiakad akkor aligha szeret
ha te ennyire agodsz akkor erre eselyt is latsz de azert meg valamiert ragaszkodsz hozza...
2017. júl. 14. 18:58
9/14 anonim válasza:
Szia! Én úgy gondolom, emiatt nem kell tartani. A pasid akar lenni. Vele elvileg bármit meg tudsz majd beszélni ottesz melletted. Ha ha az ő szemében az problema lenne hogy pisilni kell, akkor hogyan tovább? Persze ez nem megy egyik percről a másikra. De én egy ilyet nem tartanék cikinek. És az rosszabb ha bepisilsz. Bár én azért sem akadnék ki...emberek vagyunk érzésekkel döntésekkel...mindenkinek lehet hülye lépése. Szerintem ha szimplán azt mondod, hogy bocsi, kiszaladok a mosdóba, természetesen, nem azt tükrözve, hogy jajj de gáz, akkor nem lesz az. És a srácnak is kellhet akkor amikor te neked nem. Szerintem ezen nem kell aggódnod:))
2017. júl. 14. 20:12
10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
értem én,hogy nem ciki de megis felek,hogy mit gondolna!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!