Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan állíthatnám le őket?

Hogyan állíthatnám le őket?

Figyelt kérdés
Állandóan csúfolnak az osztálytársaim. Hogy nagy és elálló a fülem. Először csak szóban mondogatták, de most már pl. a táblára is felrajzolták többször. Én ilyenkor nem szólok semmit, gondoltam, hogy megunják. De nem. Néha azt mondom: hagyjatok már békén. Nagyon zavar és nem tudom mit csinálhatnék, mert néha tönkreteszi a napomat. :( 14/L
2010. máj. 21. 15:31
 1/5 anonim ***** válasza:
67%

Elég gázosak az oszt. társaid. :( Ne vegyél róluk nagyon tudomást, vagy ha igen, néha vigyorogva kérdezd meg tőlük, hogy "irigylitek"? :)) szal lássák rajtad, hogy "letojod" őket.

Amúgy meg hogy hordod a hajad? Rövid vagy hosszú a hajad? Hordd félhosszan, kibontva, és a füledre fésülve. Nekem ugyan "jók" a füleim, de igy szeretem eltakarni mégis.

2010. máj. 21. 15:37
 2/5 A kérdező kommentje:

Vállig ér és általában kiengedem, de tesin kötelező összefongi egy gumival pl. De amúgy is kikandikálnak néha a hajon keresztül is.

Igen gázosak. Ráadásul a legjobban csúfolók közül nem egynek van olyan hibája a testén amit én is kicsúfolhatnék, de nem teszem. Nem megyek le a szintjükre.

2010. máj. 21. 15:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Napközben hagyd, hogy a hajad rálógjon, tesi órán meg tegyél fel egy ilyen gumírozott hajpántot ami eltakarja. És ne vegyél tudomást a csúfolódókról! Ha látják rajtad, hogy ez roszul esik neked, annál jobban fognak vele szekálni. Szóval rá se hederíts!
2010. máj. 21. 16:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat. Úgy néz ki nem tehetek mást, csak csendben tűrni, míg valami más foglalatosság után néznek majd ha megunták.
2010. máj. 21. 16:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Esetleg egy fülkorrekciós műtétről is megkérdezhetnéd a szüleidet, mert akkor a füleid később is zavarni fognak sajna. (nekem a felső szemhéjamat műtötték meg így, huszonéves koromban, mert iszonyatosan zavart, hogy rálógott a szememre).
2010. máj. 21. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!