Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi van mostanában Michael...

Mi van mostanában Michael Schumacher-el?

Figyelt kérdés
Marmint még kómában van?
2017. júl. 9. 16:08
 1/8 anonim válasza:
14%
Nem tartom korrektenek hogy titokba tartjak az allapotat a surmo csaladja! Szerintem ezt egy ilyen nepszeru emberrel nem szabad csinalni, akinek sok rajongoja van, ezzel a rajongokat vetik meg. Remelem hogy meghal hamarosan, mert egy ilyen csalad aki igy kezeli az ugyet azt erdemli!
2017. júl. 9. 16:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Halódik szegény, bár jobb is lenne neki, mert ebből már nem fog felépülni. Én szívből sajnálom, de még egy kisebb agysérülésből sem lehet teljesen meggyógyulni. Max kerekesszék, gügyögés, pelenka. Ezt senki nem érdemli meg, és neki nem kis agysérülése van. Ezek a tények. Én soha nem rajongtam érte, de elismerem a tudását F1 témában.
2017. júl. 9. 16:37
 3/8 A kérdező kommentje:
En sem rajongtam annyira sosem, csak most neztem a Felporgetve cimu filmet es beugrott.. sajnalom, h igy jart. Egy teljesen egeszseges emberbol ez lett. Ha en igy jarnek azt akarnám h inkabb meg de mentsenek, mint így éljek tovabb. A szeretteinek sem jó ez..:(
2017. júl. 9. 16:51
 4/8 PresidentEvil ***** válasza:
100%

.

"Nem tartom korrektenek hogy titokba tartjak az allapotat a surmo csaladja! Szerintem ezt egy ilyen nepszeru emberrel nem szabad csinalni, akinek sok rajongoja van, ezzel a rajongokat vetik meg."

Képzeld el, hogy baleset ér és olyan súlyosan megsérülsz, hogy onnantól kezdve csak tolószék, pelenka, folyik a nyálad és üres tekintettel meredsz magad elé. Nem tudsz járni, a kezeidet használni, talán még beszélni sem. Ugye milyen jó lenne, ha a családod ezt közzétenné a sajtóban? Még talán képeket is készítenének rólad, ahol egy roncsként mutatnának olyanoknak, akik annak idején, mint hőst kezeltek. Milyen érzés lenne? Na, ezért nem mond semmit a család. Maradjon meg Schumacher olyannak az emberek emlékezetében, amilyen egészségesen volt.

2017. júl. 9. 17:11
 5/8 A kérdező kommentje:
4# en nem képekre gondoltam pl, hanem h legalább irnának róla pár sort h javult vagy sem vagy hogy vannak.
2017. júl. 9. 17:14
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
szerintem már rég meghalt csak titkolják.... -_-
2017. júl. 9. 19:10
 7/8 anonim válasza:

Szégyen, amit az első válaszoló írt. Az, hogy a család hogyan dolgozza fel a történteket, az csakis az család dolga. Nem, nem halt meg. Ilyen hogy jut valaki eszébe egyáltalán?

Én 13 éve már,. hogy nagyon szeretem az F1-et. Sosem tartozott a kedvenceim közzé, de tisztelem őt.

Jules Bianchi-t elvesztettük, eltemettük. Hatalmas tragédia az elvesztése.

Egy olyan kaliberű versenyzőt mint ő, nem akárhogyan búcsúztatnának el...

Az egyik kedvencidézetem tőle: "Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni."

2017. júl. 9. 20:29
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Állítólag magánál van, járni nem tud, beszélni alig, de elvan.
2017. júl. 10. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!