Mi van mostanában Michael Schumacher-el?
.
"Nem tartom korrektenek hogy titokba tartjak az allapotat a surmo csaladja! Szerintem ezt egy ilyen nepszeru emberrel nem szabad csinalni, akinek sok rajongoja van, ezzel a rajongokat vetik meg."
Képzeld el, hogy baleset ér és olyan súlyosan megsérülsz, hogy onnantól kezdve csak tolószék, pelenka, folyik a nyálad és üres tekintettel meredsz magad elé. Nem tudsz járni, a kezeidet használni, talán még beszélni sem. Ugye milyen jó lenne, ha a családod ezt közzétenné a sajtóban? Még talán képeket is készítenének rólad, ahol egy roncsként mutatnának olyanoknak, akik annak idején, mint hőst kezeltek. Milyen érzés lenne? Na, ezért nem mond semmit a család. Maradjon meg Schumacher olyannak az emberek emlékezetében, amilyen egészségesen volt.
Szégyen, amit az első válaszoló írt. Az, hogy a család hogyan dolgozza fel a történteket, az csakis az család dolga. Nem, nem halt meg. Ilyen hogy jut valaki eszébe egyáltalán?
Én 13 éve már,. hogy nagyon szeretem az F1-et. Sosem tartozott a kedvenceim közzé, de tisztelem őt.
Jules Bianchi-t elvesztettük, eltemettük. Hatalmas tragédia az elvesztése.
Egy olyan kaliberű versenyzőt mint ő, nem akárhogyan búcsúztatnának el...
Az egyik kedvencidézetem tőle: "Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!