Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Akik művészeti suliba járnak...

Akik művészeti suliba járnak ott a többség tényleg "füves állat"?

Figyelt kérdés
Most lennék szeptemberben 10.-es és át szeretnék iratkozni egy művészeti suliba. (Már 9.-ben is oda szerettem volna menni csak azt a sulit 2.-nak jelöltem, és az első helyre meg felvettek.)De a szüleim nagyon ellenzik, mert azt mondják, hogy akik oda járnak füveznek, drogoznak stb... Holott tudják, hogy én soha életemben nem nyúlnék ilyen szerekhez. Pedig egy gimnáziumról van szó.

2017. júl. 9. 11:43
 1/5 anonim ***** válasza:
17%

Nem füves állat. Füves értelmiségi, művészlélek, alkotni vágyó ember.

Mond meg nekik, aránylag több ilyen léte semmit sem számít, attól még bőven nem mindenki, és nem emiatt lesz valaki rossz ember. Ha egy cigány methet nyomat és baszogat, miért lenne jobb, mint helyette 20 füvessel körül lenni, akik filóznak. Na ha erre azt mondják, hogy "mert 1 jobb, mint 20", akkor Gratulációm s kérj segítséget kívülről s bekeményíthetsz s megmondhatod, te át mész, mert így akarod s nem vagy hajlandó ezt folytatni. Kész.

2017. júl. 9. 15:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem több, mint bárhol másutt. A drogozás tipikusan olyan tevékenység, amit az ember önként kezd el. Ebből következik, hogy a dolog rajtad múlik.
2017. júl. 9. 19:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Jaja hallgass a szüleidre, az ilyen sulikban csak úgy tobzódnak a 40 kilós, cicanacis, festett hajú "füves vadállatok" xD Viccet félretéve én veszem a bátorságot arra bíztatni téged, hogy iratkozz át nyugodtan. A szüleid nagyon eltúllozák ezt a fű témát.
2017. júl. 10. 15:17
 4/5 anonim ***** válasza:

lol :)

művészetibe jártam 5 évig, hát a suliból talán 5-6 ember volt aki szívott kb 50 művészetisből.

ez egy elég erős sztereotípia a művészekről, és szerintem tahóság, ugyanis az élet más területein is ugyanúgy szívnak az emberek, nem lehet kimondani azt, hogy a művészek drogosok. ez kb mintha azt mondanám, hogy a klaudiák ribantszok... :D

2017. júl. 16. 20:38
 5/5 anonim válasza:
Pont annyian mint bármelyik másik középiskolában... 17/képzős
2018. jan. 26. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!