Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Baján van valami állatokkal...

Baján van valami állatokkal foglalkozó nyári diákmunka?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék valami hasznosat csinalni nyaron főleg olyat amit szeretek

Kutya macska ló barmi johetne csak valami állatos dolog legyen.A lényeg az lenne hogy Baján.

Ha valaki tud valami ilyen helynek a honlapját linkelni vagy telefonszám ilyesmi azt nagyon megköszönném.?

2017. jún. 29. 23:37
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi korom 13/L
2017. jún. 29. 23:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

13 évesen alapból nem dolgozhatsz legfeljebb feketén, egyébként meg sehol nem lehet állatos munkát találni, csak legalja szar munkára vesznek fel diákokat mindenhol.

Legfeljebb önkéntes munka menhelyen. De persze azért nem kapsz semmit.

2017. jún. 30. 01:06
 3/5 anonim ***** válasza:

hivatalosan 16 (esetleg néhány helyre 15) évesen vesznek fel dolgozni

vannak közvetítő irodák, az nem úgy megy, hogy csak felhívod a helyet. Baján csak a meló-diákról tudok (16 évesen mehetsz a goodmills malomba lisztet csomagolni meg a tescoba árúfeltöltőnek) meg azt hallottam a polgármesteri hivatalnál is van valami iroda. de diákként elég valószínűtlen az állatos munka. főleg ilyen kis városban

2017. jún. 30. 11:32
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi

Igen gondoltam hogy nem nagyon van :/

2017. júl. 1. 11:09
 5/5 anonim ***** válasza:
esetleg a gyepin tudsz segíteni, de ez maximum önkéntes munka lehetne. írj priviben, bajai vagyok :)))
2017. júl. 16. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!