Kinek van igaza?

Figyelt kérdés
A teraszom egy kis játékparkra néz, ami a lakóparké. Egész nap kint a gyerekek üvöltöztek, ordibáltak. Visító, magas hangon ami engem iszonyatosan irritál. Én napoztam, fülhallgatóval hallgattam zenét. Lemerült a fülhallgatóm, így simán hallgattam volna zenét, de így is túlüvöltötték a zenét. Erre hangszóón beraktam a legcsúnyább zenéket (magyar rap) amiket találtam. El is mentek a gyerekek olyan 5-10 percen belül. Utána levettem a zenét és visszajöttek kb fél ra múlva. Kikiabáltam, hogy kussoljanak. Erre valamelyik anyuka beszól, hogy ne hallgassak ilyen csúnya zenét mert itt kicsik is vannak. Nem mondja? Pont azért tettem be a zenét hogy húzzanak onnan. Ha nekik így nem jó akkor reggel 7-től este 7ig üvölteni fog a legtrágárabb magyar rap akkor is ha otthon sem vagyok. Mert nekem legalább annyira irritáló a kölykök visítozása.
2017. jún. 26. 22:21
 1/6 Dzseri ***** válasza:
70%

"Ha nekik így nem jó akkor reggel 7-től este 7ig üvölteni fog a legtrágárabb magyar rap akkor is ha otthon sem vagyok."

Ezzel mindent elárultál magadról, így pláne nem lehet neked igazat adni. Nincs miről beszélni.

2017. jún. 26. 23:05
 2/6 anonim ***** válasza:
53%
Ugye, fel sem merül benned, hogy esetleg néha a gyerekek is játszhatnának ott?
2017. jún. 26. 23:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Ha nekik nem jó így akkor lesz ennél cifrább is.
2017. jún. 26. 23:19
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó módszertannal rendelkezel, gratulálok!:)

Istenem, hagyd már szegény gyerekeket élni, vissza emlékezni, hogy nekünk is mindig jött a szomszéd nénike panaszkodni; azt is agyon kellett volna ütni.

De egyébként azt nem értem, hogy a zene miért is tartana vissza bárkit, pláne ha képesek túl kiabálni rajta?

2017. jún. 26. 23:21
 5/6 A kérdező kommentje:
mert 5.1en beraktam Mr. Busta legszebb számait.
2017. jún. 26. 23:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Úgy fogalmaztál hogy "üvölteni fog". Bár igaz, hogy csendháborítás este 9-ig nem lehet érvényes, de a zajszennyezés az zajszennyezés; és innentől fogva jogi út is lehet belőle akár (bár nem vagyok prókátor).
2017. jún. 29. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!