Nektek mi a véleményetek a Puzsér-Hajdú vitáról? Melyik félnek van igaza, miben és miért? Egy részlet az utolsó szójogából: https://www.youtube.com/watch? V=11ubfm5g7n0
Figyelt kérdés
Szerintem egyértelműen Puzsérnak van igaza, bár jobb lett volna egy teljes videót látni, amiben Hajdú is elmondja mit gondol.2015. ápr. 7. 14:34
1/5 anonim válasza:
megdobbento felvetel, a nyomorult Hajdunak persze tovabbra sem esik le semmi. Puzsert eddig is szerettem, de most nagyon nagyot nott a szememben. (sokadszor:))
2/5 anonim válasza:
jo lenne latni a per teljes felvetelet. nem tudom egyaltalan keszult-e meg felvetel ezen kivul, de gondolom tanulsagos lenne az is
3/5 anonim válasza:
Fel nem fogom, hogy annak az undorító sz#rkupacnak, hogy lehetne igaza...
Lehet szeretni, nem szeretni Puzsért, de a sz#rkupacak itt köze nincs semmiféle igazsághoz.
4/5 anonim válasza:
A 2 nagyágyú találkozott, amiben Puzsér 100× jobb, mint a másik személy. Viszont amin rugózik P., az túl van hajszolva, nem ezen kellett volna, hanem sokkal ütősebb dolgon. 100× hitelesebb Puzsér, mint a másik személy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!