Bementetek volna a helyemben dolgozni?
Nem olyan régóta dolgozok az új munkahelyemen, eddig végig bejártam,ahogy kell, és szinte mindig tovább maradtam mint a többiek. (rendet hagyni a nap után - nem mondanám takarításnak mert azt a takarító csinálta, amolyan elpakolás,apróságok)
12 órás munkarend van, a héten végig bent voltam, aztán a csütörtöki szabadnapomon strandon voltam, és estére kicsit fájt a fejem, sok bajom volt, péntek reggelre hőemelkedésem lett, de bementem dolgozni a klímai nélküli irodában szenvedtem, estére 38 fokos lázam lett, így telefonáltam,hogy nem megyek szombaton.
Nagyon nem örültek neki, mert a főnök túl sok szabadságot adott ki, és nagy volt a hajtás a héten, kevesen voltunk.
Még szombat reggel munkakezdés előtt hívott,hogy biztos nem tudok e bemenni, mondtam,hogy sajnálom de nem.
A 35 fokban itthon fetrengtem 38 fokos lázzal, a gyógyszerek ideig-óráig csillapították a lázam.(az év legrosszabb napja volt eddig)
Jártam az ügyeleten is, ott kaptam injekciót attól ment le a lázam.Estére sokkal jobban lettem, de még volt hőemelkedésem.
Ma már mondhatni teljesen jól vagyok, bár még megvan a betegség "utóíze", de nem vagyok lázas.
Telefonáltam a munkahelyre, hogy bemenjek e (ma jöttek vissza a szabadságról sokan, és mentek dolgozni - a beosztás szerint), és azt mondták,hogy maradjak otthon.
Hétfőn megint mennem kell, menni is fogok, de örülök, hogy ma nem kellett, így biztosan ki tudom magam pihenni hétfőre.
Viszont kicsit rosszul érzem magam, egyrészt,hogy szombaton cserbenhagytam a többieket, illetve furcsa volt,hogy azt mondták ma maradjak otthon. (a főnök helyettese mondta)
Nem hiszem,hogy kirúgtak, de akkor is...
(14-15 évesen ugyan ez volt,hogy egyik napról a másikra belázasodtam, akkor 40 fokos lázam volt, szintén injekciót kaptam, másnapra attól lettem jól, és akkor egészen biztos napszúrásom volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!