Van értelme Magyarországnak?
Kicsi, szegény, az átlag emberek pedig botrányosan viselkednek. Befásultak, konzervatív, aki egy kicsit is más, azt bántják. Azt tapasztaltam, hogy a legtöbben homofóbok, (nem mentség az, hogy máshol megölik őket, és ott rosszabb nekik) és rasszisták. Akinek nem inge, ne vegye magára.
Visszamaradottak vagyunk a legtöbb országhoz képest.
Az ország lakosai azért dolgoznak, hogy eltartsák a cigányokat. Az egész ország egy cigány nevelde.
Dolgok, amikre büszkék lehetünk:
Anyanyelv - Szeretem hogy ennyire választékos, és okkal nevezik szépnek, ellenben felesleges egy külföldinek megtanulnia, hacsak nem itt akar letelepedni, mint kínai boltban eladó.
Kultúra - Ezt igazából nem mondanám kiemelkedőnek. Számomra jelentéktelen.
Magyar ételek - Ez sem olyan nagy dolog, én rosszul vagyok a Magyar konyhától. Túlságosan fűszeres és erős. A mákos guba viszont tényleg finom
Táj - Nem szorul magyarázatra
Videó Gálán megnyerte a humor kategóriát.
https://www.youtube.com/watch?v=IX6dCbceO2Q
Gusztustalan az egész
12
Hát ige, Amerikában ilyen nincs...
:D
A magyar nemzetnek, mint kulturális közösségnek van mire büszének lennie: Bartók Béla, Szentgyörgyi Albert, Semmelweis Ignác, Jedlik Ányos, Eötvös Loránd, Kertész Imre, Neuman János, Szilárd Leo, Oláh Sándor, Wigner Jenő, Teller Ede, Liszt Ferenc, Victor Vasarely, Csontváry Koszka Tivadar, vagy akár a 100 tagú cigányzenekar...
Magyarország mint önálló állam talán tényleg értelmetlen, az Osztrák-Magyar Monarchia kétségkívül jobb konstrukció volt és nyilván az Európai Egyesült Államok is jobb lesz.
az egesz vilag a magyarok ellen volt mindeg, osszeeskudtek ellenuk, azert tart itt az orszag ahol
ebbol mar nem lehet kihuzni, vagy elpusztul vagy azzal egyenerteku a beolvadas
igy nem tud mar felviragozni
az ertelme az lenne hogy kepesek e a magyarok a csodara es ezzeket a varhatokat megakadalyozni es netan a felviragoztatasra,
de mar legyoztek a magyart olyanna tettek mint szolgat vagy mint megturt koborkutyat
taj miert nem? annyira jo vagy annyira rossz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!