Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van értelme Magyarországnak?

Van értelme Magyarországnak?

Figyelt kérdés

Kicsi, szegény, az átlag emberek pedig botrányosan viselkednek. Befásultak, konzervatív, aki egy kicsit is más, azt bántják. Azt tapasztaltam, hogy a legtöbben homofóbok, (nem mentség az, hogy máshol megölik őket, és ott rosszabb nekik) és rasszisták. Akinek nem inge, ne vegye magára.

Visszamaradottak vagyunk a legtöbb országhoz képest.

Az ország lakosai azért dolgoznak, hogy eltartsák a cigányokat. Az egész ország egy cigány nevelde.

Dolgok, amikre büszkék lehetünk:

Anyanyelv - Szeretem hogy ennyire választékos, és okkal nevezik szépnek, ellenben felesleges egy külföldinek megtanulnia, hacsak nem itt akar letelepedni, mint kínai boltban eladó.

Kultúra - Ezt igazából nem mondanám kiemelkedőnek. Számomra jelentéktelen.

Magyar ételek - Ez sem olyan nagy dolog, én rosszul vagyok a Magyar konyhától. Túlságosan fűszeres és erős. A mákos guba viszont tényleg finom

Táj - Nem szorul magyarázatra

2017. jún. 15. 10:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem kötekedésből, de milyen díjat kapott Radics Peti? Most hallok erről először.
2017. jún. 16. 18:07
 12/15 A kérdező kommentje:

Videó Gálán megnyerte a humor kategóriát.

https://www.youtube.com/watch?v=IX6dCbceO2Q

Gusztustalan az egész

2017. jún. 16. 18:26
 13/15 anonim ***** válasza:

12

Hát ige, Amerikában ilyen nincs...

:D

2017. jún. 16. 18:35
 14/15 anonim ***** válasza:

A magyar nemzetnek, mint kulturális közösségnek van mire büszének lennie: Bartók Béla, Szentgyörgyi Albert, Semmelweis Ignác, Jedlik Ányos, Eötvös Loránd, Kertész Imre, Neuman János, Szilárd Leo, Oláh Sándor, Wigner Jenő, Teller Ede, Liszt Ferenc, Victor Vasarely, Csontváry Koszka Tivadar, vagy akár a 100 tagú cigányzenekar...

Magyarország mint önálló állam talán tényleg értelmetlen, az Osztrák-Magyar Monarchia kétségkívül jobb konstrukció volt és nyilván az Európai Egyesült Államok is jobb lesz.

2017. jún. 20. 19:08
 15/15 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

az egesz vilag a magyarok ellen volt mindeg, osszeeskudtek ellenuk, azert tart itt az orszag ahol

ebbol mar nem lehet kihuzni, vagy elpusztul vagy azzal egyenerteku a beolvadas

igy nem tud mar felviragozni

az ertelme az lenne hogy kepesek e a magyarok a csodara es ezzeket a varhatokat megakadalyozni es netan a felviragoztatasra,

de mar legyoztek a magyart olyanna tettek mint szolgat vagy mint megturt koborkutyat

taj miert nem? annyira jo vagy annyira rossz?

2017. júl. 8. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!