Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » 22 éves lányként már nagyon...

22 éves lányként már nagyon öreg vagyok, hogy megváltoztassam az életemet? Illetve hogy elkezdjem végre élni?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok. Amit tudni kell rólam, hogy mindig is iszonyatosan önbizalom hiányos voltam, mindig nagyon nagy gondjaim voltak magammal, ami az egész életemre rá nyomtaa a bélyeget. 16-20 éves korom között mély depresszióba estem, ami miatt 4 évig konkrétan csak sírtam meg aludtam, néha a plafont is lestem. Nem voltam képes semmire, agyilag és érzelmileg annyira lehúzott ez az állapot. Ebbe közre játszott a neveltetésem, az otthoni légkör, és az iskolai csúfolódások.

Jártam zongorára 10 évig, és művészetire 7 évig, de semmibe nem tudtam nem mertem kiteljesedni. Így 18 éves koromba okj-re mentem, és 20 éves koromba végeztem.

20 évesen megismertem a barátomat aki nagyon lendített rajtam, vagyis 20 évesen eljutottam oda hogy az évek óta szedett antidepresszánst el tudtam hagyni, és nagy már annyira nem fostam az emberektől. 21 évesen egyetemre mentem, de nem tetszett a szak, úgyhogy most 22 évesen vagyok egy másik szakon.

Úgy érzem teljesen el ment a fiatalságom. Mindig is arra vágytam, hogy rengeteg haverom, barátom, barátnőm van, és végig bulizom a fiatalságomat, és az egyetemi időszakot.

E helyett nem merek csinosan öltözködni, mert nem érzem rá magamat méltónak ill. nőnek se érzem magam. Emberekkel nem merek kialakítani szoros viszonyt, mert az van bennem hogy én csak untatok mindenkit és lenéz engem mindenki, meg hasonló agymenéseim vannak.

Konkrétan én szeparálom el magam mindentől. És most vagyok azon a ponton hogy nem akarom tovább ezt az életet élni.

Viszont annyira szerencsétlennek és lúzernek érzem magam, hogy ennyi idősen az ismerőseim nagy része már diplomás, van legalább 1-2 nyelvvizsgájuk, munkájuk, van egy csomó barátjuk, és élményük.

Úgy érzem hogy teljesen lecsúsztam ezekről, és soha többé nem térnek vissza ezek az idők :(

Ti hogy látjátok? Szerintetek is már ki öregedtem mindenből? :( Nagyon magam alatt vagyok e miatt...

2017. jún. 14. 15:16
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Igazából még fel se nőttél teljesen. Tanulj, ameddig lehet, később majd meg fogod látni, ha megérsz, hogy milyen jól tetted, amit tettél. Te meg az öregedés szöges ellentétek vagytok egymással, inkább komikus vagy, mint kiöregedett. Szóval, tanulj csak.
2017. jún. 14. 15:28
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát még gyereknek is érzem magam.... viszont a hozzám hasonló korúakat meg már annyira érett fiatal felnőttnek látom, hogy kb. úgy érzem eláshatom magam mellettük :)
2017. jún. 14. 15:30
 3/9 hollófernyiges ***** válasza:
85%
Ha minden jól megy, leszel még 32, 42, sőt 72 éves is, úgyhogy bőven van időd nyelvvizsgát, diplomát, jó állást szerezni.
2017. jún. 14. 15:37
 4/9 anonim ***** válasza:
43%
22 év? Az még semmi, Kérdező! Én 32 vagyok most, és speciel érzem már, hogy kiöregedtem kissé. Tehát még olyan 8 évet szánhatsz arra, amire úgymond szeretnél, 30 fölött már kissé ciki, ha az ember tizenéves módon él.
2017. jún. 14. 15:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok, jó, túloztam. Nem vagy gyerek, fiatal felnőtt vagy, mint más pasi és más csaj is a te korodban. És pont a legjobb korban vagy, hogy tanulj. Én például 22 évesen érettségiztem, és ha akkor például megbukok, az egész kedven elment volna a tanulástól, és nem próbáltam volna meg ismét. Pedig most 27 vagyok, és elgondolkozom, hogy de jó, hogy nem buktam meg, és hogy mostani fejjel addig próbálkoznék, ameddig lehet. Szóval, igen - ha megbuksz, próbáld újra, én tuti, hogy ugyanezt tenném. Tök jó tanulni. 27F
2017. jún. 14. 16:58
 6/9 anonim válasza:
Milyen magas vagy hány kg?:)
2017. jún. 15. 10:10
 7/9 anonim válasza:

Igazándiból hasonló helyzetbe vagyok ,azon kívül hogy nem vagyok depressziós és nem érdekel más véleménye :)

14 éves vagyok ,eddig az életembe sok minden ért ...

Olyan emberek akikben azt hittem hogy megbízhatok hol ott elárultak , kiközösítések ,antiszocialítás , internet utáni függőség ,önmagamban való megfelelési vágy , túlzott önbizalom hiány ...stb...

Voltak olyanok a családomon belül akik folyton azt mondták hogy nem is kellett volna megszületnem , nos ebből egy szép napon elegem lett --- > nem érdekelt mások gondolkodás módja,magamnak akartam megfelelni és megkerestem azt amit szerettek ( a rajzolás , a szabadság, és a világ felfedezése (na meg persze az animézés xdd) )

Az osztályból kizártam magam (na persze a fiúkkal még mindig haverkodok :) ) , nem érdekelt mit mondott más ---> vagy a többi lány hogy öltözött , sminkelt,viselkedett (egyáltalán hogyan élt ). Önmagamnak akartam megfelelni ,önmagamat megtalálni (igaz ezt még mindig keresem néha ) ,és sikerült --->boldogan érek :)

Ha valami nem tetszik azt meg kizárom az életemből =^w^=

Én szerintem te is tegyél így ,találd meg amit szeretsz ....aztán csak menj egyenesen a cél felé ,és amúgy a te korodban még előtted ár az élet--- szóval ezen se stresszelj :3

UI: Bocsi a néhai helyesírási hibákért c^x^"c

14/L

2017. jún. 15. 19:53
 8/9 anonim ***** válasza:
58%
Ez jó. Pont a gyerekek adnak tanácsot, akiket már úgy meggyötört az élet.
2017. jún. 16. 13:31
 9/9 anonim ***** válasza:

Na vajon mi lett a történet vége?

Én 30+ évesen kezdeném az egyetemet ? Akasszam fel magam inkább ? Basszus, nem áll meg az élet sosem és a kor is fejben dől el. Ha laza vagy és kedves kit érdekel hány éves vagy ? Ez nem előny vagy hátrány, ez csak egy állapot. :)

2023. aug. 19. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!