Egy 7 éves kislány és fél éves baba mellett elkezdjem az egyetemet levelezö szakon? Nem akarok bajt nekik. Ök a legfontosabbak! Viszont ha most nem, akkor már nem lesz lehetöségem rá 😞
Azt tudom,és épp ez az ok amiért szeretném.
Van aki vigyázna a gyerekekre,de félek,hogy a nevelés rovàsára fog menni.Pentek ,szombat szinte odalennék,hétköznap meg egy matek óra,itthoni teendők,bevásárlás,ház rendbetartása...mikor tudok így normálisan velük foglalkozni.... Minden nap töröm a fejem. Köszi a válaszod! 😊
De aranyos vagy! Köszönöm!
Úgy gondolom,hogy elkezdem,kiderul az elso fel evben hogy mennyire lesz nekik rossz vagy nekem es max akkor feladom ha a gyerekek nevelesenek rovasara megy.Eddig barmit elkezdtem,azt befejeztem,nem hinnem h ha fel evet kibirunk,a maradekot nem birnank...de majd ez tenyleg kiderul ! Meg azt neztem hogy gyakorlatilag 2x 3 honap a suli meg bo masfel-masfel a vizsgaidoszak. Biztos brutal de inkabb azt a masfel-masfel honapot kell legjobban atveszelni...kavarog bennem minden ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!