Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi baja az embereknek a klímával?

Mi baja az embereknek a klímával?

Figyelt kérdés
Sokaktól hallom hogy szidják azt aki kitalálta a klímaberendezéseket, de legalábbis azt aki úgy döntött hogy az illető munkahelyén is legyen egy. Viszont komolyabb indokot még nem hallottam rá, minthogy nyár van, örüljünk hogy meleg van...
2017. jún. 14. 11:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
53%
Patrikdani! Arra nem gondolsz, hogy sokakat tényleg zavar? Nekünk volt a szüleimnél klíma, gyűlöltem, hogy a szüleim mindig sarkvidéki hideget csináltak a lakásban. Annak viszont nagyon örültem, amikor végre elromlott anyukám 1000 éves kocsijában a klíma és túl drága lett volna javíttatni. Végre ablakot nyitottak és legalább utazás közben nem kellett elviselnem. Most, hogy már nem velük élek, nincs itthon klíma, csak ventilátor és nem bánom.
2017. jún. 14. 15:03
 12/15 anonim válasza:
#9 Miért én mit írtam? Szerintem azt, hogy szánj rá 10 ezer forintot évente, hogy kitisztíttatod és nem lesz baj...
2017. jún. 14. 15:12
 13/15 anonim ***** válasza:
Az miben segít nekem, ha kitisztíttatom? Oké, nem leszek beteg, de ettől még kellemes érzés nem lesz.
2017. jún. 14. 15:13
 14/15 anonim válasza:
felöltözni fel lehet, lejjebb vetkőzni meg nem. van aki bírja és van aki nem. kompromisszumot kell találni.
2017. jún. 14. 15:15
 15/15 anonim ***** válasza:

Normális ember a klímát is normálisan állítja be.

Nem 20 fok, még véletlenül sem!

Nem kapcsolgatja, és a kinti hőmérsékletet is figyelembe veszi.

2017. jún. 14. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!