Mi baja az embereknek a klímával?
Ööö... Szóval a klíma a hibás mert az emberek lusták tisztáb tartani a klímát?
Ez ám a logika :D
Igen, ezt mondjuk tényleg nem tudom átérezni. Én eléggé hidegpárti vagyok, de mindegy milyen forrásból, csak legyen 20 fok alatt (de inkább 10 alatt).
Én is hidegpárti vagyok, de sajnos a klímától hajlamos vagyok elég kellemetlen tüneteket produkálni. "Csak" a fejem, a nyakam, a szemem, az arcüregem, a vállam és a karom szokott fájni tőle.
Ettől függetlenül, mivel a melegben meg nem lehet rendesen dolgozni, meg a kollégák többsége a klímára szavaz, így inkább magamra terítek valamit, és klímázunk.
De gondolom, aki hozzám hasonló tüneteket produkál a klíma miatt, nem mindenki ilyen toleráns.
A linked első találata egyből azzal kezdte hogy a betegségek a tisztántartás hiányából adódnak.
Legközelebb talán írj saját véleményt, vagy ha linkelsz, ne hőbörögj ha a saját linked ellened szól...
A többieknek köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!