Május 17 -A homofóbia elleni világnap, és nálunk ennek semmi jele se volt?
Komolyan nem értem, csak olvasom a nemzetközi sajtóban a különböző országok eseményeit, hogy itt-ott szervezkedtek valamit, de nálunk még csak egyetlen hír se jött a sajtóban erről, nemhogy történt volna valami.
Civilizált országokban pedig pont azért kapott ez idén nagyobb hangsúlyt, mert sok helyen megint nagyon felerősödtek és megsokszorozódtak a gyűlölet-bűncselekmények, nem is gondoltam volna.
Hogy lehet ez? Vagy Magyarországon ezek a szervezetek is kellőképpen meg vannak félemlítve?
(nem, ez nem a gaypride, az más)
"A természetes"
Esetleg majd készítenek olyan szervezetet, amelyik már maga is képes a DNS variálására és a gyerekszülésre.
Onnantól már természetes is lesz.
hát még mindig nem értem, miért lenne szempont a "természetes", na meg azért pár évtizede már eléggé az.
amúgy ez csak egy aranyos video h mennyire semlegesen is lehet kezelni egy heteró-meleg viszonyt (és sok hasonló, ennél sokkal is vannak ennél a csávónál)
#25, jézusom, ez az oldal egy vicc. 😂😂😂
Teljesen elferdíti az egészet. Ez nem homofóbia, hanem kiállás a természetes családmodell mellett. Mi ezzel a probléma? Az, ha valaki hangsúlyozza a család fontosságát, miért homofób? Semmi homofóbia nincs ebben. Vicces, hogy ma már mindenkire a homofób jelzőt kell ráaggatni, akinek kicsit is konzervativabb az értékrendje.
Eufemizmus:
"Kiállás a természetes családmodell mellett" -magyarra fordítva harc azok ellen akik mást is természetesnek tartanak.
"A zsidókérdés végleges megoldása" - magyarul iparszerű tömeggyilkosság.
"A terület pacifikálása megelőző csapással" -magyarul fegyveres erőszakkal megszállja egy hadsereg és minden potenciális ellenállót kiiktatnak.
jaj te ne viccelj, ilyeneknek ne írj ennyire nehéz szavakat :)
egyébként ja, de elég vicces h mennyire ki lehet forgatni mindent ...
és dede, van benne bőven homofóbia.
tudjátok mi a vicces? ha én egy civilizáltabb országból olvasok e témáról tanulmányokat, mindig az a végkövetkeztetés, hogy "az intelligencia hiánya", "az ismeret hiánya" stb okozza a homofóbiát, mivel racionális érveket nem lehet felsorakoztatni mellette.
na erre itt meg jönnek a konzervativizmussal és egyéb teljesen értelmetlen rizsával (ami egyébként ismét nem igaz, nézd meg a konzervatív spanyolokat stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!