Az iszlám terroristaknak mi a celjuk?
Marmint arra gondolok, hogy van-e celjuk ezekkel a robbantgatasokkal, vagy csak ugy mert miert ne? A Koran ugyebar azt mondja ki, hogy aki nem muszlim, vagy iszlam (nem teljesen vagyok itt tisztaba a vallasokkal) azokat siman meg lehet olni. De ok nem ereznek ezekutan buntudatot?(koltoi kerdes, valoszinuleg nem mert Allah neveben teszik)
Es azt szeretnek elerni, hogy az egesz vilagon iszlam legyen a vallas? Mert, ha igen nem hinnem, hogy ezzel a modszerrel sokra mennenek, mi nem fogunk csak egyik pillanatrol a masikra vallast valtani...
Amugy ok betartjak a Koranban eloirt dolgokat, hogy napi 5-szor (vagy nem is tudom hanyszor) imadkoznak, meg, hogy allitolag ima kozben egy csomoszor erinteni kell a fejukkel a foldet...stb.
Ha valamit tevesen hiszek, vagy rosszul irtam, azert bocsanat, de nem vagyok a tema nagy ismeroje, de ez ugy most erdekel, hogy miert is csinaljak mindezt.
Mi acéljuk?
Irtani a keresztényeket, mert szemükben a keresztény az hitetlen pogány. Lásd török hódítás, török megszállás. Szemükben a keresztény hitetlen, pogány, gyaur kutya!
A keresztények kiirtása számukra dicsőség, mellyel rögtön a mennybe jutnak öngyilkos merénylet, robbantás esetén. Ez a hitetés, hitvallás kész elmebaj!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!