Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért esődleges célpontjuk az...

Miért esődleges célpontjuk az iszlám terroristáknak Párizs? Mi a veleményetek róluk?

Figyelt kérdés
Szerintem borzalmas, hogy az emberi intelligencia odáig süllyedt, hogy egy kitalált istenben hisznek, és annak a "parancsait" követik, miszerint akik nem értenek egyet az iszlám elvekkel, halált rájuk... Szerintem undorító és primitív. Én mikor megnéztem ezt a videót: [link] , nagyon elborzadtam attól, hogy léteznek ezek az "emberek".
2015. nov. 14. 21:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Első nekifutásnak azt mondanám azért, mert az a legkézenfekvőbb célpont, tekintve, hogy tényleg milyen sok arab/török és egyéb muszlim országból származó ember él ott.

Másodsorban pedig Párizs, mint olyan Nyugat-Európa egyik ékköve, eszmei értéke van történelmileg. Példát statuálni ezzel lehet a legjobban.

2015. nov. 14. 21:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

mindig valami híres, hivalkodó dolgot szúrnak ki maguknak.

Mo a gulyásleveséről híres, szóval..

2015. nov. 14. 22:52
 3/4 anonim ***** válasza:
31%

"kitalált istenben hisznek"

Pont annyira kitalált, mint az Európai emberek számára "létező" Isten.

Ha a mi bibliánkban is az lenne, hogy más vallású embert ölni dicsőség, már kihalt volna az emberiség :)

De gondolj bele, volt esze aki megcsinálta: minden vallásnak az a célja, hogy minnél többen kövesség... de ha van egy ami minden mást kiírt, akkor az az 1 lesz hatalmon...

Ha én találnék ki egy vallást, énis így csinálnám :)

Amúgy hozzáteszem, mi se vagyunk jobbak. A legtöbb hívő akit ismerek, mikor részletesen kifejtettem az egyet nem értésem a vallása iránt, érvek helyett inkább fegyvert ragadott volna.

2015. nov. 15. 01:50
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem te vagy az egyetlen,aki ezt gondolja.Ezek az undorító, embernek nem nevezhető lények nem érdemlik meg, hogy éljenek.Nem akarok általánosítani, nem az összes iszlámra értem, hanem konkrétan az olyan terroristákra, akik ártatlan embereket ölnek meg azért, mert nem értenek egyet az elveikkel.Nem vagyok nagy Franciaország párti, de amit pénteken tettek velük az undorító és aljas.Ki tudja hány ártatlan gyerek halt meg akkor, néhány idióta miatt? Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy egyesek idáig süllyedjenek...

Amit érzek az ilyen primitív gyilkosok iránt az undor, megvetés és harag, egyszerűen nem tudok többet gondolni róluk.

A kérdésedre válaszolva, azért is elsődleges célpont, mivel a fránciák rendszeresen adnak ki olyan újságokat, amikben az iszlám vallást parodizálják ki(jelzem, ez se valami helyes viselkedés), és valószínűleg azért, mert Franciaország Amerikával karöltve elég nyíltan ellenük van.

2015. nov. 15. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!